Sinem sonuçtan hiç memnun değil

14 Şubat 2024 11:13

11.02.2024 tarihinde Ankara Ankamall AVM'den Philips marka şarjlı süpürge xc8057-01 model kablosuz ürünü satın aldım. Ancak ilk kullanmamda sulu çekim yaparken motor kısmına su kaçtı ve paspas özelliği zeminleri aşırı ıslak bıraktı. Ürünü iade etmek istedim; fakat müşteri temsilcisi beni mağazaya, mağaza ise teknik servise yönlendiriyor.
Teknik servis ise tekrar mağazaya gitmemi ve inisiyatif kullanarak ürünü bir alt ya da bir üst modelle değiştirmemi söylüyor. Ancak mağaza farklı bir tutum sergiliyor. Bu durumdan dolayı sonuç alamamaktayım ve sistemden şikayetçiyim. Sorunumun çözülmesini ve bu süreçte yardımcı olunmasını talep ediyorum. Ürün için ödediğim ücret azımsanmayacak bir miktar olduğu için bu yaşananlar benim için üzücüdür.

01 Mart 2024 11:04

Hala hiçbir sonuç ya da geri dönüş alamadım

27 Şubat 2024 11:08 (Şikayetten 12 gün sonra)

Sayın G., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Konu ile ilgili olarak en yakın servisimize ürünü götürerek inceletmeniz gerekmektedir. Servisimiz tarafınıza memnuniyetle yardımcı olacaktır. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

27 Şubat 2024 12:43
philips-ev-aletleri-rezil-oldum-paramla-5.pdf
philips-ev-aletleri-rezil-oldum-paramla-4.pdf
philips-ev-aletleri-rezil-oldum-paramla-3.pdf
philips-ev-aletleri-rezil-oldum-paramla-2.pdf
philips-ev-aletleri-rezil-oldum-paramla-1.pdf

Ürünü iki tane teknik servise gönderdim ürünün yanlış bilgi vererek satıldığını kesinlikle su çeken ürün olmadığını satıcının yanlış bilgi vererek sattığını söyledi ve buna dair kağıt verdi ilk önce Ankara Yenimahalle ünal elektronik yetkili servise götürdüm kesinlikle su çeken model olmadığını söylediler daha sonra tekrar Ankamall AVM deki Aydoğanlar Ev Gereçleri tic. Ltd. Şti ye tekrar gittim ve bana hala su çeken model diye söylüyorlar daha sonra beni telefon numaramdan arayıp bir de Ankara Keçiören deki yüksel çiftlik teknik servisine gönderdiler orada da aynı şekilde kesinlikle su çeken model değil dediler ve yazılı evrak verdiler tekrar Aydoğanlar Ev Gereçleri tic. Ltd. Şti. Arayıp yetkili servisin su çeken model olmadığını bize yalan bilgilerle ürün sattıklarını söyledik ve aldığımız cevap bir şey yapamam oldu. Benim parama yazık günah değil mi ben sırf su çeken özelliği de olduğu için aldım sorunumun giderilmesini istiyorum ya bir üst 9000xw9383/01 ürünle fark almaksızın ya da para iadesi olarak yardımcı olunmasını istiyorum paramla rezil ettiniz oradan oraya sürüklendim telafisini istiyorum yetkili servisin su çekme özelliği olmadığına dair yazılı belgeyi de sisteme yükleyeceğim su çektiğimde direk motora su aldığına dair resimleri de ekliyorum

27 Şubat 2024 12:46
Philips Ev Aletleri Rezil Oldum Paramla

Resimleri de yükledim kısa zaman da sorunum giderilsin lütfen

07 Mart 2024 11:24

Hani dönüş yapacaktınız malım satılsında ne şekilde satılırsa satılsın Hayal kırıklığına uğrayanlar da kendi derdine yansın modundasınız

Senem sonuçtan hiç memnun değil

07 Ocak 2025 16:24
Gülşah sonuçtan hiç memnun değil

20 Mart 2024 21:47
Rifat sonuçtan hiç memnun değil

Sürekli Filtre Sorunu: 3 Ayda Bir 2000 TL Masraf Ve Çözüm Yok!

01 Eylül 2025 22:10
Sürekli Filtre Sorunu: 3 Ayda Bir 2000 TL Masraf Ve Çözüm Yok!
Çağdaş sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 19:30
philips-ev-aletleri-media-markt-philips-xc7043-sarjli-supurge-memnuniyetsizligi-2.pdf
philips-ev-aletleri-media-markt-philips-xc7043-sarjli-supurge-memnuniyetsizligi-1.pdf
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri