Fahriye sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Ütü Kırışık Ları Açmıyor

04 Mayıs 2024 19:36

Bursa Teknosa'dan Philips Azur aldım kullanmaya başladığımda bir parçasının eksik olduğunu fark ettim ve firma. Kabul etmedi parça temin ettiler fakat ürün den hiç memnun değilim o kadar ücret ödedim. Ama Teknosa'dan dan Philips ütüden hiç memnun değilim

06 Mayıs 2024 11:42 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın B., Şikayetvar.com sitesine yazmış olduğunuz yorum için teşekkür ederiz. Ütülerimiz paketlenmeden önce buhar testine tabii tutulmaktadır. Bu nedenle içerisinde çok az miktarda su kalabilir. Bu su ise ütünün paketlenerek size satışı gerçekleşene kadar ki süreçte kirece sebebiyet vermektedir. Bu nedenle biz müşterilerimize ilk ütü kullanımından önce kireç temizleme işlemini önermekteyiz. Kullanım kılavuzunda bu işlemin nasıl yapıldığı aşama aşama yer almaktadır. Kireç temizleme işlemi yapılmadığı taktirder ütü buhar vermez, su akıtabilir, koku yapabilir ve ses çıkarır bu nedenle kireç temizleme işlemini düzenli olarak yapmanız gerekmektedir. Her türlü soru ve sorunlarınız da size yardımcı olmaktan mutluluk duyarız. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Fahriye
10 Mayıs 2024 00:41

Benim sorduğum soruda eksik parça şeklinde satıldığını söylüyorum kireç li demedim. Ve gömleklerde kırışık kesinlikle açmıyor

Şenay sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ütüde Beklenmedik Mekanizma Sorunu

15 Nisan 16:33
Cemre sonuçtan hiç memnun değil

22 Eylül 21:18

24 Ağustos 2023 13:21