Elif sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge Ekranı Buğulu Gösteriyor

13 Ağustos 2023 23:55

Philips 8049 serisi dikey süpürgeyi kutu açıp çalıştırdığımda ekranının buğulu gösterdiğini gördüm. Sonrasında Vatan Bilgisayar'ı arayarak şikayetimi bildirdim. Dikey boru dışındaki hiçbir parçayı poşetinden dahi çıkarmadım ama ürünü Vatan Bilgisayar'a gönderdiğim süre boyunca, ki bu da birkaç gündür, ürünü denemek amaçlı kullandım denemeden talebimi nasıl iletebilirdim ki bu süre içerisinde de boru kilidi elimde kaldı gayet dikkatli kullanmama rağmen. Vatan Bilgisayar ürünü servise gönderdi. Serviste ürünü iade etmek ya da değiştirmek yerine boru kilidi takıp bana geri göndermiş sanki 10 yıllık ürünü size gönderdim bende ürünü servise göndermeyi biliyordum ama o kadar para verip aldığım ürünü değiştirin ya da iade edin diye gönderdim. Philips gibi bir marka müşterinin memnuniyetini düşünmeyip yeni ve hatalı ürünü bana geri gönderiyor ve az para da değil bu ürün. O kadar araştırıp aldım biraz daha üzerine ekleyip keşke d** alsaydım gerçekten pişmanım en azından ömürlük olurdu. Benim Vatan bilg ve Philips'den son alışverişim. Üzerimizden trilyonlar kazanıyor o şirketlerin sahipleri verilen hizmete bak. Biraz müşterinizin memnuniyetine önem verin. Fabrikadan çıkarken bu ürünler kontrol edilmiyor mu? Bir daha sizden alışveriş edecek müşteriyi de zor bulursunuz. Güncelleme: ürünü açtım serviste küf mü süpürdünüz ne yaptınız Allah aşkına ürün dışarı küf kokusu veriyor. Eskisinden beter etmişsiniz servis hizmeti de özensiz verilmiş.

17 Ağustos 2023 13:51 (Şikayetten 3 gün sonra)

Selda
02 Ekim 2023 19:04
Nati sonuçtan hiç memnun değil

PHILIPS Ev Aletleri Philips Dikey Süpürge 7057

Nati
17 Mart 2024 17:43
Nilüfer sonuçtan memnun

Nilüfer
03 Ocak 00:41
"Philips temsilcisi Merve hanım sayesinde volkan elektrik kaybettikleri şarj aletimi gönderdi teşekkür ederim Merve hanım"
Handan sonuçtan hiç memnun değil

Handan
10 Mart 2024 02:07