23 Kasım 2024 12:554.039

Philips Latte GO 3200 serisini bir hafta oldu alalı, hemen kahve sıkışıklığı uyarısı verdi. Yıllardır bu markadan şaşmam ama bu sefer hayal kırıklığı yarattı. Sorunumla ilgilenin lütfen. Sorunumun bir an önce giderilmesini rica ederim. Şu an çok üzgünüm, hiç beklemiyordum böyle bir şey.

25 Kasım 2024 10:16 (Şikayetten 1 gün sonra)

Emel Hanım Merhaba, Yaşadığınız deneyimi bizimle paylaştığınız için çok teşekkür ederiz. Belirtmiş olduğunuz konuyu detaylı bir şekilde ele aldığımızı belirtmek isteriz. En kısa sürede sizi arayarak gerekli bilgilendirmeyi yapacağız. İlginiz ve anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

26 Kasım 2024 11:36

Emel Hanım Merhaba, Belirtmiş olduğunuz konu hakkında görüşmek için telefon numaranızdan sizi aradık ancak ulaşamadık. Konunuzla ilgili size yardımcı olabilmek için bizimle iletişime geçmenizi rica eder, iyi günler dileriz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri

Emel
15 Aralık 2024 21:17

Philips lattego 3200 serisi kahve makinesi servisten bir gün oldu geleli yine kahve sıkıştı hatası verdi alalı 1 ayı tamamlamadan bu ikinci kez olacak servise gidecek nasıl olacak. Bilmiyorum ama artık Philips hiç güvenmemeye başladım çok sevdiğim bir markaydı ama artık hiçbir şey almam

Emel
16 Aralık 2024 19:17

Philips lattego kahve makinesi 3200serisini alalı bir ay oldu bu sefer yine hata verdi servisten geleli 2gun oldu yine servise gidecek yarin nasıl oldu anlamıyorum bana kulalnilmis irunmu ya da defolu ürünmü ya da teshir ürünümü satilmislutfen çözün bu sorunu

Philips Latte GO Kahve Makinesi: Bitmeyen Arızalar

5 Ekim 2024 13:086.101

Philips marke Latte GO kahve makinem var sürekli arıza veriyor. Servis kayıtları mevcut sürekli Hava sıkışıyor ve pompa ...

Philips Latte GO Kahve Makinesi: Bitmeyen Arızalar

Tümünü Gör
Philips Latte Go Satın Almaktan Bıktık!

Philips Latte GoSatın Almaktan Bıktık!

Semra
Philips Kahve Makinem Çalışmıyor, Kapağı Takılı Kaldı!

Philips KahveMakinem Çalışmıyor, Kapağı Takılı Kaldı!

Pınar
Philips Kahve Makinem Çöp Oldu!

Philips KahveMakinem Çöp Oldu!

Hatice
Philips Kahve Makinesi Sızdırma Sorunu

Philips KahveMakinesi Sızdırma Sorunu

Nesrin
Philips Kahve Makinesi Su Akıtıyor!

Philips KahveMakinesi Su Akıtıyor!

Neşe
Philips Kahve Makinesi Altından Su Damlatıyor!

Philips KahveMakinesi Altından Su Damlatıyor!

Hakan

Öne ÇıkanKonular