Philips Ev Aletleri Airfry XXL Hd9650 Philips Hatalı Cihazı

09 Eylül 2023 17:57

Airfry XXL hd9650 model ürünümü yaklaşık 4-5 ay önce ekranda düz çizgi hatası vermesinden dolayı hata videosunu çekip Düzce ilindeki uzman TV Philips yetkili teknik servise götürdüm. Yaklaşık 2-3 hafta sonra ürünü sağlam olduğunu söyleyerek teslim alır almaz eve gelip denediğimde ürünün tekrar aynı hatayı verdiğini gördüm. Ertesi gün ürünü geri götürdüğümde hatanın mümkün olmadığını ürünün ana kartının değiştiğini sorunun evimdeki prizden kaynaklandığını söylediler. Ürünü tekrar evime getirdiğimde farklı prizlerde denememe rağmen tekrar çalışmadığını aynı hatayı verdiğini gördüğümde tekrar videosunu çekip yetkili Philips Düzce servisine götürdüm. Ürünü teslim ettim yaklaşık 2-3 hafta olmasına rağmen servis işlemlerine başlanmadığı için Philips yetkili servisini aradım. Philips müşteri hizmetleri ile görüşmemde 3. Kez bu sorunla karşılaştığımı ürünü yaklaşık 2-3 aydır kullanamadığımı ve ürünü her seferinde yaklaşık 1 ay beklediğimi ilettim. Ürün tarafıma 4. Kez geri verildi ve tekrar aynı tayı vermesinden dolayı videolarını çekerek tekrar yetkili servise götürdüm. Değişim talep etmediğimi sadece para iademi istediğimi kendilerini tekrar ve tekrar ilettim. Ürünü son 5 aydır servis sürecini beklemekten dolayı kullanamıyorum. 6-7 kez müşteri hizmetlerini aramama ve durumu anlatmama rağmen asla ne değişim ne para iadesi yapılmadı. Yetkili servisteki kişilerde ürünü her götürdüğümde daha önce böyle bir sorunu görmediklerini ilk defa benim cihazımda gördüklerini söylediler. Ürünü aldığıma bin pişmanım Tüketici Hakem Heyeti'ne de başvurumu yaptım tekrar yapacağım. 4. Kez yetkili firmaya verdiğim ürünü tekrar 1 ay daha beklemeyerek bir an önce para iadesinin yapılmasını istiyorum.

11 Eylül 2023 21:51 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli Tüketicimiz, Ürününüzle ilgili yaşadığınız sorun için üzgünüz. Size destek sağlayabilmemiz adına bize ulaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Philips Ev Aletleri Tüketici Danışma Merkezi

Beyza sonuçtan hiç memnun değil

Philips Ev Aletleri Philips Serviste Ürünümü Kırdı

11 Haziran 2023 03:33
Philips Ev Aletleri Philips Serviste Ürünümü Kırdı
Kübra sonuçtan hiç memnun değil

05 Kasım 2023 12:56
Ömer sonuçtan çok memnun

15 Eylül 2023 14:27

23 Ocak 2024 19:14
PHILIPS Ev Aletleri Philips Airfryer XXL
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

13 Şubat 2024 08:44
PHILIPS Ev Aletleri Kategorileri