Peugeot Yetkili Servis Arıza Tespit Ücreti Hayal Kırıklığı

Faruk
18 Mart 2024 19:17

Peugeot yetkili servisinde arıza tespit ücreti saçmalığı: Hayatımda ilk kez böyle bir durumla karşılaştım. Arızayı tespit etmek zorunda olan kurum, yapması gereken işi yaptığı için ücret talep ediyor. Hayatımda ödediğim en çok zoruma giden ücret bu oldu. Lütfen paramı geri verin! Sayın yetkili, her şey 06/03/2024 tarihinde aracımda motor arıza ışığının yanması ile başladı. 2021 model 208 1.5 BlueHDi, 73,000 km'de. Servis talebim için aradığımda, İzmir Egem Peugeot yetkili servisinden aldığım cevapla ilginç olaylar başladı. Araçta motor arızası var diye uyarı veriyor ki bu bir acil durum. Servis ise 21 Mart'a gün veriyor. 'Bu bir acil durum' dediğimde aldığım cevap ise 'Maalesef doluyuz' oldu. Peugeot genel merkezden arkadaşlar araya girerek randevuyu 13/03'e aldırdılar. Servise gittik, arıza tespiti yapıldı ve tamir için fiyat listesi önümüze konuldu. 'Yapın' dediğimizde, arızalı parçanın ellerinde olmadığını ve minimum 30 gün civarı temin edebileceklerini söylediler. O kadar bekleyemeyeceğimi söyleyip aracımı çıkartmak istediğimde, 4800 TL arıza tespit ücreti ödemem istendi. Öncesinde sözleşme imzalattıkları için mecburen ödemek zorunda kaldık. İşin daha trajikomik kısmı, işten çıkıp özel servise gittiğimde, aracımı ertesi gün alabileceğimi söylediler. Üstelik yetkili servisin çıkardığı fiyatın neredeyse yarısına. Kronik bir arıza sebebiyle zaten bir sürü bedel ödedik ve mağduriyet yaşadık. Lütfen bizi daha fazla mağdur etmeyin ve markadan soğutmayın. Haksız yere alınan paramızı iade edin.

profile profile

Murat
23 Ağustos 2024 00:22
2021 Model 208 Peugeot Motor Arıza Işığı
Tamer sonuçtan hiç memnun değil

Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Katalizör Arızası Ve Mağduriyet

Tamer
22 Mayıs 12:24
Garanti Kapsamı Dışında Bırakılan Katalizör Arızası Ve Mağduriyet

Peugeot Servisinde Süreç Yönetimi Ve Parça Temini Krizi

Sadık
16 Nisan 17:20
Ozlem sonuçtan hiç memnun değil

Ozlem
15 Mayıs 2024 19:52
Peugeot 3008 GT-Line Pişmanlık
Berat sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Motor Arızası Şikayeti

Berat