Volkan sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Servisinde Uzun Bekleyiş Ve Showroom Modu Sorunu

08 Aralık 2024 23:04

İzmir Gaziemir Kahyaoğlu Peugeot servisi tam bir fiyaskoydu. Sıfır Peugeot 308 gt aracı tam 9 saat bekleme sonucunda aldım. Sorduğumda araç hazırlanıyor dendi. Neyse ki sabah 10 da geldiğim serviste aksam 19.00 da arabayla çıkabildim. Ama asıl sorun bundan sonra başladı. Sabaha yani daha 24 saat geçmeden aracımla A**** K*******'na 1 günlük tatile gidelim dedik. Hem de aracımızı test edelim dedik. Otele vardık. Lobiye geçtik. Geri döndük. Araç bangır bangır alarm çalıyor. Anahtara basıyorum anahtarı görmüyor. Anahtarlıktan anahtarı çıkarıp manuel açtım. İçine oturdum. Start stopa 3. Basmamda çalıştı. Araçtan indim. Araçtan uzaklaşınca kitleniyor. Tekrar yanına gittiğimde yine bangır bangır alarm çalıyor. Kapıları açılmıyor. Ancak manuel anahtarla açabiliyoruz. Hemen bayiyi satış danışmanını ( o da ayrı bir alemdi) aradım. Anahtarın pilinin bittiğini ya da temassızlık olduğunu söyledi (yani kafadan salladı). Peugeot asistansı aramam gerektiğini bile söylemedi. Bu durumun nasıl çözüleceğini bilemeyebilirsin. Ama nereyi aramam gerektiğini bilmen lazım. Eşimin aklına geldi. Peugeot asistans yol yardımı aradım. Beni A****'daki bayiye bağladılar. Oradaki ustayla görüştüm. Sağ olsun çok yardımcı oldu. Kendisi bu kadar yeni bir aracın anahtarının pilinin bitmesi gibi bir durumun söz konusu olmadığını söyledi. Telefonla halledemeyince 1 saat sonra A**** merkezden K*******' na geldi. Uzun lafın kısası sorun şu: bu araçlar bayiye showroom modunda gönderiliyormuş. Bayideki 9 saatlik bekleme sırasında efendiler aracı müşteri moduna almamışlar. (Bu kulaklar daha neler duyacak). Yani ben yaklaşık 2 gün boyunca alacağım sıfır araç için uğraştım. Ya bir araç almak bu kadar zor olmamalı. Yaşadığım bu sevimsiz durumu yazmak istedim. Bayinin kendisine çeki düzen vermesi lazım. Bir de arkadaş bayi şehir dışında bir kantin falan yapın. Parayla satın ama yiyecek bir şeyler olsun. 9 saat aç açına bekledik.

Berkay
Berkay

Geçmiş olsun üzücü gerçekten, ben de aynı sorunu yaşadım. Peki showroom modundan nasıl çıkarıldı?

Volkan

Peugeot yol yardımı aradım. En yakin Peugeot servis yetkilisi aracın yanına geldi. Direksiyon altındaki kapağı açıp bir şeyler yaptı. Sanırım sigortalarla ilgili olabilir. Sonra PC bağlayıp sorunu sıfırladı.

Erdi sonuçtan hiç memnun değil

12 Temmuz 2024 03:20
Çorlu Çetaş Servisiniz Aracıma Bakmıyor. Peugeot Pişmanlık.
Koray sonuçtan hiç memnun değil

Sıfır Araçta Motor Arızası Ve Yetersiz Destek

Koray
24 Mart 2025 13:18
Erdem sonuçtan hiç memnun değil

Erdem
05 Ekim 2023 19:39