15 Ekim 2024 21:0328.713

Yeni Peugeot Rifter Şikayeti
Eylül ayında aldığımız yeni kasa sıfır km Peugeot Rifter aracımızda, daha 2 bin km’deyken bütün arıza ışıkları yanmaya başladı ve araç kendini kilitledi. Peugeot yol yardımı aradım onlar gelene kadar araç tekrar çalıştı ve sadece motor arızası yandı. Araca bilgisayar bağlayarak arızaları resetlediler ve en yakın zamanda yetkili servise gitmemi söylediler. Maalesef Peugeot, sürprizlerle dolu bir marka. Şu anda her bindiğimde aracım çalışacak mı korkusunu yaşıyorum. Desteklerinizi ivedi bir şekilde bekliyorum.

Ömer
16 Ekim 2024 10:20

Hala aranmadım!

Yorumlar(9)

Burak
10 Haziran 2025 19:14

Arkadaşlar tarif ettiğiniz sorun bende de oldu. Ancak benim aracım 4 kez bunu yaşamama rağmen servisin de olayı çözememesi üzerine kapalı otoparkta motor altından alev aldı ve kısmi olarak yandı. İhmale gelmez can taşıyorsunuz sonuçta, bu araçlarda sonradan kabul edecekleri elektrik arızası var ve kabloları ısıtıp yangına sebebiyet veriyor. Aracım 2025 model 3. Ayında yandı, mahkeme sürecimiz devam ediyor.

2 Haziran 2025 02:07

Ömer bey merhaba aküyü değiştik çözüldü demiştiniz. Bizim de aynı problemler var. Motor beyni değişecek dendi. Ekranlar da gidiyor bende. Ayrıca bütün arıza lambalarını yakıp kilitliyor. Birebir sizinkiyle aynı. Sadece akü olsa keşke. Ama bu servisler bunu nasıl bilmez. Sizde son durum nedir. Gerçekten sıkıntı dayız. İletişime geçerseniz memnun olurum

20 Mart 2025 21:40

Aynı sorunu bende yaşadım. Hem de iki kere. Biri aldığım ikinci hafta diğeri ise dun. Aracı alalı 7 ay oldu... Aracı çalıştırdığımda bütün ışıkları yanmaya başladı ve motor arızası basta olmak üzere her arızayı verdi... 5 dakika sonra düzeldi fakat bir süre daha motor arızası ışığı yandı. Sonra oda düzeldi... Bu durumla ikinci kez karşılaşıyorum. Yarın servise götüreceğim... İlk götürdüğümde resetlemislerdi yarin bakalım ne yapacaklar... Aküden olabilir dediler... Umarım öyledir. Eğer 3 kez yaparsa aracı yakarmiyim satar miyim bilmiyorum ama yavaş yavaş arabadan soğumaya başlıyorum

My Kahraman
13 Aralık 2024 23:44

Kusura bakmayın bir şey soracağım. Akü ne zaman değişti ve değiştikten sonra kaç km gittiniz. Soruyorum çünkü bizimle aynı sorunu yaşayan başka bir arkadaş, akünün değiştiğini buna rağmen çözüm olmadığını belirtmiş. Bende bir kez daha size sorayım dedim

My Kahraman
11 Aralık 2024 18:12

Aynı sorun bende hazirandan bu yana var. Zaten haziranda almıştım. Allure rifter otm. Halen çözemediler. Lütfen çözümünü bulduysanız bana da söyleyin. İşlerimiz aksıyor.

Peugeot Bayisinden Aldığımız Yeni Araçta Kronik Arıza Sorunu

10 Aralık 2024 15:1617.833

Geçtiğimiz ay Peugeot bayisinden sıfır km Yeni Rifter otomobil aldık ama geldiğimiz hafta durup dururken araç çalışmaz o...

5 Destek8 Yorum

Peugeot Rifter'da AdBlue Ve Motor Arızası Sonrası Servis Desteği Sorunu

30 Nisan 2025 23:5528.545

2020 model, trafiğe çıkışı 2021 Ocak olan Peugeot Rifter satın aldım. Araç 70 bin kilometredeyken AdBlue arıza ışığı ve ...

3 Destek3 Yorum

Tümünü Gör
2026 Peugeot Rifter Gt Araçta Gösterge Ekranı Arızası Ve Çözümsüzlük!

2026 PeugeotRifter Gt Araçta Gösterge Ekranı Arızası Ve Çözümsüzlük!

Muhammet
Peugeot Kilit Sorunu!

Peugeot KilitSorunu!

Ahmet
Peugeot 5008 Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Peugeot 5008Bagaj Kapağı Gecenin Bir Yarısı Açılıyor!

Şenay
Peugeot Ümitköy Göral Sıfır Araçmış

Peugeot ÜmitköyGöral Sıfır Araçmış

Ayşe
Peugeot 3008 Sorunları Bitmiyor!

Peugeot 3008Sorunları Bitmiyor!

Sinan