Süleybe sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Rifter Serviste Düzgün Bakım Yapılmaması

Süleybe
25 Aralık 2023 13:31

Peugeot rifter 2021 model dizel yakıtlı aracımız 89.771 km de 90 bin bakımı yapılması için eurorepar Peugeot yetkili servisine götürüldü. Aracın bakımları yapıldığı söylenip teslim edildikten 3 gün sonra seyir halindeki araç triger kayışı kopardı.

Çekici ile servise götürüldü ve araç 4 gün serviste kaldı bu araç iş amaçlı kullanılıyor ve 2 yılda 90 bin bakıma getirilmiş triger kayışı nasıl kontrol edilmeden bakım tamamlanmış oluyor. Aracın parça parası denilerek 16 bin tl ücret alınıyor üstelik araç garanti kapsamında. Genel merkeze durumu aktardık ancak sonuç servisimizin bir hatası yok zaten triger kayışı garantiye girmiyor.

Peki garantiye giren arıza durumları nelerdir. Biz neden sıfır araç aldık o zaman? Üstüne araç olmayınca 4 gün araç kiraladık yani bir arıza bize 20.600 TL'ye patladı ve hiçbir ihmalimiz yokken kesinlikle alınan paranın geri ödenmesi gerektiğini düşünüyorum ve yıllardır bu tarz araçları iç amaçlı kullandık 280 bin km de bile triger kayışı koparmayan aracımız oldu. Acemi şoförde değiliz. Tamamen servisin ihmali olduğunu düşünüyorum para iadesi istiyorum.

Peugeot Rifter İle Yaşadığım Sorunlar Ve Yüksek Masraflar

Nida
23 Ağustos 2024 16:16

Gökhan
23 Haziran 2023 23:53
Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Fatih
20 Haziran 2023 11:52
İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008 Mekanik Arıza

İlkay