İlkay sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 3008 Mekanik Arıza

18 Temmuz 2024 13:53

2020 Eylül ayında alınan Peugeot 3008 GT Line aracımız henüz 83.000 km iken evimizin önünde arızalandı. Çekici çağırdık ve Peugeot servisine çekildi. Triger kayışı sebebiyle akşam mekanik arıza yaşandı ve 3008 modelde bu arızanın olduğunu maalesef öğrendik. Servis İzmir Egem bayi minimum 61.000 TL masraf çıkarttığı gibi parçaların olmadığını, yurt dışından geleceğini ve 1,5 ay beklememiz gerektiğini iletti. Araç 83.000 km'de ve henüz 3,5 yaşında. Biz 3008 aldığımız için bu ceza mı? Fren sistemi kilitlenmiş. Biz rampada yoldayken bu durum başımıza gelseydi ne olurdu, düşünmek istemiyorum. Bu bir mekanik fabrika hatasıdır ve insanların canı ile oynanmaması gerekir. Peugeot yetkilileri mekanik arıza sebebiyle oluşan mağduriyetimizi gidermeli. Fransa Peugeot'e kadar ileteceğim, yasal yollar ne ise hakkımı arayacağım. Güvendiğimiz için aldığımız Peugeot markasına hiç yakışmadı. Mağduriyetimiz gerekirse değişim yapılarak giderilmeli. Dönüş bekliyorum yetkililerden. Fransa ile iletişime ayrıca geçeceğim.

20 Temmuz 2024 17:13

Peugeot firması mekanik arızayı kabul etmiyor tarafına resmi dönüş olmadı şikayet yönetiminden 2 mio araç alıp triger kayısı sebebi ile bütün aksamı dağıtmış bu suv araca kaç mm triger kayısı takıyorsunuz da henüz 83000 km olan aracımız fren kilitliyor yolda başımıza gelse idi ne olacaktı servisten rapor talep ettik henüz iletmediler bekliyorum Çağdaş Peugeot bana 5000 km de bir baktirsay- diniz iyi olurdu diyor şaka gibi 3,5 yaşında araç 1,5 ay serviste kalacak parçaları yurt dışından gelecekmiş mağduriyet büyük ve firma sessiz mekanik arıza ile bir sürü şikayet var neden piyasadan çektirmediniz araçları Peugeot düşünenler okuyun ve düşünmeyin derim canımızı emanet ettiğimiz araç fren akşam kilitliyor canımıza kasttir bu durum. Hakkımı sonuna kadar arayacağım Fransa ve tüm hukuki süreç başvuracağım konu 100.000 masraftan öte hayatı tehlikemiz di. Biz sağlam araç Peugeot firması aracı güvenilir diye almıştık çok pişmanız.

Süleybe sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Rifter Serviste Düzgün Bakım Yapılmaması

Süleybe
25 Aralık 2023 13:31

Büşra
30 Ocak 2024 12:18
Barış sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Sıfır Aracın Triger Arızası Ve İkame Araç Verilmemesi

Barış