Fatih sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Expert İle Yaşadığım Fren Sorunları Ve Servis Problemleri

Peugeot Expert İle Yaşadığım Fren Sorunları Ve Servis Problemleri
Fatih
20 Ağustos 2024 20:47

Hikayeyi nereden başlayayım bilemiyorum. Peugeot Expert pişmanlıktır. Kocaeli İzmit'te Philips Sony TCL televizyon yetkili servisi olarak çalışıyorum. Bugüne kadar birçok ticari araç kullandık fakat en sonunda geçen yıl arabalarımızı sıfırlamaya ve yolumuza Peugeot ile devam etmeye karar verdik. Vermez olsaydık, ilk pişmanlığımız arabayı aldıktan sonra başladı. Aslında arabanın teslimat süresi üç gün dediler, 20 günde yalvar yakar zor aldık. Daha sonrasındaki pişmanlığımız, arabaya yağ bakımı için randevu aldığımızda bize 35 gün sonraya yağ bakımı için randevu verilmesiyle başladı. Daha sonrasında aracımız 20.000 bakımı gördü. Yağ bakımı görürken de ekranda frenle ilgili uyarı verdiğini belirtmiştik. Aradan 15 gün geçtikten sonra bu fren uyarısı ve arabanın kendi kendine fren yapması daha çok arttı. Servisten randevu istediğimizde bize iki buçuk ay sonraya, Eylül'ün onuna randevu verdiler. Daha sonrasında başımıza gelen olay ise araba yolda giderken frenleri boşaldı. Düşünebiliyor musunuz, 2023 model 28.000 km'deki arabanın frenleri nasıl boşalır? Daha sonrasında aracımızı servise gönderdik. Zahmet edip bir gün sonra zor zahmet şikayet ederek arabaya baktırdık. Ertesi günün sabahında bizi arayarak aracın fren balatalarının değişeceğini ve 19.000 TL fiyatı olduğunu söylediler. Ben de itiraz ettim, fiyat çok yüksek diye. Daha sonrasında beni tekrar aradılar ve aracınızla aşırı yük taşımışsınız, yüke bağlı olarak fren hidrolik boşalmış falan filan bir sürü hikayeler anlattılar. Biz bu arabalarla, kamera kayıtları elimde mevcut, her gün en fazla maksimum on tane televizyon taşıyoruz. Bir televizyonun 10 kg olduğunu düşünürsek taşıdığımız yük 500 kg. Bu araba 500 kiloluk yükle fren patlatacaksa biz bu arabaları neden aldık? Daha önce yıllarca Doblo kullandık, hiçbir problem yaşamadık ve ben bu araçlardan üç tane almıştım. Şu anda çok pişmanım. Bu arabayı almadan önce lütfen siz de yorumları okuyun. Servis sıfır, araba sıfır, her şey sıfır puanlık.

Peugeot Onaramayan Servis Ve Araç Kapi Dışarı

Metin
31 Ağustos 2023 19:09
Metin sonuçtan hiç memnun değil

Metin
31 Mayıs 2024 22:22
Peugeot Expert 0 Aracımın İlk Günden İtibaren Motor Arızası
Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408: Garanti Kapsamında Çözülmeyen Buğulama Sorunu

Ömer
21 Kasım 2024 17:41
Peugeot 408: Garanti Kapsamında Çözülmeyen Buğulama Sorunu
Mete sonuçtan hiç memnun değil

05 Temmuz 2024 15:01

Peugeot Çalışanlardan Tam Destek İstiyorum