Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot 408: Garanti Kapsamında Çözülmeyen Buğulama Sorunu

Peugeot 408: Garanti Kapsamında Çözülmeyen Buğulama Sorunu
Ömer
21 Kasım 2024 17:41

2023 model Peugeot 408 model, 33 bin kilometrede ve hala garantisi devam eden aracımda sol arka stop lambalarında buğulama olduğunu fark ettim. Samsun yetkili servisi Demir Oto'ya getirdim. İlk kaydı açarken bu araçlarda böyle bir sorun olduğunu ve bunu fabrikaya bildirdiklerini, ancak fabrikanın değişimi onaylamadığını söylediler. Ben itiraz edince kayıt açtılar ama sonuç değişmedi. Gerekçeyi bana verdikleri evraktaki gibi aynen yazıyorum: Stop far gibi parçalar yağışlı hava ve basınçlı su ile yıkanınca yoğuşma ve nem oluşur. Bu, kullanıma etken değildir. 10-15 dakika lambalar yakılınca gider gibi saçma bir gerekçe ile parça garantiye girmez diye bir savunma yazdılar. Aracın kullanımına etken olmayan çok şey sayabiliriz, o zaman garantinin ne anlamı kalıyor? Aynı gün şerit takip asistanı da çalışmıyordu. Onu hemen yaptılar ama sonuçta o da araç kullanımına engel değil, niye yaptılar anlayamadım. Araç kullanımına engel değil deyip yapmayabilirlerdi ve bu şikayet sadece bende değil, 408'lerin çoğunda var. Servis çalışanları bunu sözlü olarak beyan ettiler ve servis çalışanları bile bu gerekçeyi size söylerken biz de utanıyoruz diyorlar. Peugeot'nun sattığı malın arkasında durmasını istiyoruz. Madem araç kullanımına engel değil, aracı satarken biz müşterilere söylesinler; bu araçta farlarda ve stoplarda buğu yapma sorunu var, farları 15 dakika açık tutun geçer diye. Bakalım kaç kişi razı gelir ve aracı almak ister? Araç plaka 55FF953. Peugeot'un mağduriyetimizi gidermesini umuyor ve bekliyoruz. Peugeot'u eş dost kim varsa uyaracağım. Sıfır araç garantisi devam etmesine rağmen sahip çıkmıyor diye.

profile profile

Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Bir Daha Peugeot Almak Mı Asla!

Gökhan
21 Mart 2024 23:23
Ümit sonuçtan hiç memnun değil

Ümit
04 Kasım 2024 11:28
Peugeot 3008'de Garanti Kapsamında Çözülmeyen Boya Kabarması Sorunu
Peugeot 3008'de Garanti Kapsamında Çözülmeyen Boya Kabarması Sorunu

Kamil
23 Temmuz 2025 11:32
peugeot-408-aracimda-cozumsuz-kalan-sorunlar-ve-servis-memnuniyetsizligi-3.jpg

Peugeot 408 Yetkili Servisinde Yaşanan Mağduriyet!

23 Kasım 2024 13:17

Hamdi