Enes sonuçtan hiç memnun değil

08 Mart 2024 09:57

Peugeot Rifter marka aracımın garantisi orijinalde 2 yıl olarak belirlenmişti. Ekstra bir ücret ödeyerek bu garantiyi 5 yıla çıkarttım. Ne yazık ki, aracımın tavanında boya atma sorunu meydana geldi. Bu sorunu servisteki usta ile görüştüğümde teyit etti. Ancak, Peugeot iletişim merkezi ile yaptığım görüşmede, 2 yıllık sürenin bittiği ve bu sorunun garanti kapsamında olmadığı belirtildi. Garantiyi uzattığımı belgelememe rağmen, bu konuda herhangi bir açıklama yapılmadı.

Teknik servis ile değerlendirme yapılacağı söylendi ancak, sorunun yüz yüze değerlendirilmesi talebim reddedildi. Tavandaki boya atma sorunu, aracımın 2. El piyasasını ciddi şekilde etkiliyor. Başka bir müşteri hizmetleri personeli ile görüşme talebim de reddedildi. Müşteri hizmetleri personelini değerlendirmek istedim değerlendirme formu gönderilmedi.

Peugeot'un bu tutumu beni ciddi şekilde hayal kırıklığına uğrattı. Aracımın garantisi kapsamında olan bu sorunun çözülmesini ve daha etkin bir müşteri hizmeti desteği almayı talep ediyorum.

Noraflowershop sonuçtan hiç memnun değil

Noraflowershop
22 Ağustos 22:26
Peugeot Servis Hatası Sonucu Araçta Oluşan Hasar Ve İlgisizlik
Eray sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Rifter'da Üretim Kaynaklı Arıza Ve Yetersiz Müşteri Desteği Nedeniyle Mağduriyet

22 Eylül 18:46

Randevulu Aracım Serviste Gün Boyu Bekletildi, Bilgilendirme Yapılmadı

İlyas
07 Ağustos 20:30
Cagatay sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Yetkili Servisinde 6 Aydır Tamir Edilmeyen Araç Ve İlgisizlik

Cagatay