Peugeot 2.5 Aydır Aracım Mağdur Kasko Şirketi Yüzünden

Sadık
02 Haziran 2023 18:22

Pejo3008 aracım kaza yaptı. Yaklaşık 2.5 aydır serviste sürünüyor. 5 yıldır kasko yaptığım şirketim parayı alınca güzel mağduriyet olunca müşterisi değiliz sanırım. Exper beyefendinin keyfine göre onaylayıp anlamak aracıma iki adet jant siparişi veriliyor. Tedarikçi firma gönderdim diyor, servis bir tane aldım diyor. Mağdur kim tabii ki biz müşteri. Silecek kırılmış bana diyor, git dışarıdan al öderim sana. Telefonu abe Mahale ağzıyla açıyorlar. Aracım da kafalarına göre sözde tamirat yapıp bana stepne ile teslim ediyorlar. Etiler hukuksal süreç başlatıyorum. Aylardır arabasızım ve 10 gün tek bana araba verdiler. Gerisini kendim kiralayıp karşıladım ve hiç birleri düzgün yapmadılar. İstetmeyle dolaşamadım, dışarıdan çıkma jant aldım çünkü kasko şirketim çok mükemmel. 3 defa kayıt oluşturdular, arayan soran yok.

03 Temmuz 2023 17:31

Doğa Sigorta tam bir fiyasko aracım kaza yaptı 2.5 ay mağdur edildim sonrası jantım sözde kayboldu 1 ay daha bekleyeceksiniz denildi çıkma jant aldım çünkü araca ihtiyacım vardı Exper saçma sapan şeyler yapıp kafasına göre hesabına gelmeyen parçaları onaylamadı çocuğunu kendim cebimden aldım sözde şikayetim dikkate alınarak ödememi gerçekleştirecekler halen bekliyoruz asla ama asla sorunlarınızla ilgilenmiyor kimse bir daha asla bu firmadan sigorta kasko yapmam her yerden de paylaşım yapacağım 21AAK789pejo3008

Yasir
28 Şubat 2024 16:29
Peugeot Araca Verilen Hasar Ve Kaskodan Onaysız Alınan Para
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem

Sıfır Araç Teslimatında Sorunlar Ve Ekspertiz Talebi

Murat
17 Şubat 2025 22:12
Sıfır Araç Teslimatında Sorunlar Ve Ekspertiz Talebi
Serap sonuçtan hiç memnun değil

Peugeot Yetkili Serviste Uzayan Süreç: 1 Aylık Mağduriyet!

Serap
24 Aralık 2024 12:33
Peugeot Yetkili Serviste Uzayan Süreç: 1 Aylık Mağduriyet!