28 Şubat 2024 16:29

1 Temmuz 2023 tarihinde maddi hasarlı trafik kazası yaptım. Aracımı Peugeot Egem Servisinde kaskodan yaptırdım. Karşı taraf %100 kusurlu olduğu için karşı tarafın trafik sigortasından ödeme yapıldı.

Ancak aracın serviste kaldığı süreçte aracın kaportasına büyük bir m harfi çizilmiş. İtiraz ettik muhatap almadılar aylarca uğraştık bir şekilde rica minnet pasta cila yaptılar ama tam geçmedi. Daha sonra araca garantili full seramik ve boya koruma vb. Önerdiler ve yıllık bakımı 9000 TL'nin dışında 8500 TL seramik ücreti ödettiler.

Daha sonra da rötuş ve ilk yıkama için çağırdılar. Rötuşlar çok kötüydü daha da kötü hale getirdiler sildirdik. Bir de lastiklerimiz eskimişti onu da 25000 TL'ye değiştirdik. Daha sonra baktık ki lastikler yanlış takılmış (iç dışa dış içe dönüktü).

Servisi aradık açmadılar. Geri arama kaydı oluşturduk yine aramadılar. Artık telefonlara çıkmıyorlar. Bu arada e-devletten aracımızı kontrol ettiğimizde 1 Temmuz 2023'te açılan kasko kaydına 31.01.2024'te ilave 1906.20 TL hasar girilmiş. Yani ellerindeki hasar dosyasına bizim seramik yaptığımız gün bize sorulmadan ek hasar girerek kasko firmasından usulsüz ödeme almışlar ve aracımızın Tramer kaydını şişirmişler. Zaten orijinal hasar dosyasında da bize gereksiz gelen bir çok parça değişmişti. Telefonlara çıkmayınca servis lastikler için evimize yakın serviste ücretli düzeltme yaptırdık.

Zararımızın tazminini ve haksızlığın giderilmesini talep ediyoruz.

12 Mart 2024 14:34
Peugeot Araca Verilen Hasar Ve Kaskodan Onaysız Alınan Para

Bu pazar bahçede parktayken fark ettim ki hasar almamasına rağmen boyadan dolayı sökülecek yenisi takılacak dedikleri logo sadece yapıştırılmış vidaları takılmamış bahçede düşmüştü. Allah'tan evimde gördüm seyir halinde düşmedi. Nasıl işçilikler bunlar. Tampon düz de takılmamış ortası aşağıda kenarlar yukarıda kaputla arasındaki fark gözle görülüyor. Hasarı düzeltin lütfen geri dönmedi servis.

Cemil sonuçtan memnun değil

Cemil
27 Nisan 2024 18:45
Peugeot Servis Vardallar Mağduriyet!
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

Özlem
01 Mayıs 2024 00:17
Kemal sonuçtan hiç memnun değil

Kemal
20 Eylül 2023 20:46