Sıla sonuçtan hiç memnun değil

24 Ağustos 2023 13:32

Sürekli gittiğim Petrol Ofisi Ankara Şehit Cengiz Topel, Ziya Oralay CD. No:**'deki şubesinde aracımı yıkattım. Makine aracımın arka antenini kırdı. Sileceği bulmak için makineyi durdurmak istediğimizde şubenin sorumlusunu orada değildi ve telefonla aramak istedik, bizimle telefondan 'görmüyor musunuz, bizi ilgilendirmez' vs gibi cümlelerle lakayıt şekilde muhatap oldu. Önceki gün de arızalı olduğunu söylediler şüphelendim. Yıkamanın zararı bana 650 liraya mâl oldu. Konuyla ilgili tarafıma dönüş yapılmasını bekliyorum.

24 Ağustos 2023 13:41 (Şikayetten 9 dakika sonra)
24 Ağustos 2023 15:28

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

Sıla
Sıla
25 Ağustos 2023 14:57

Maalesef merkezden arandığımda bana çözüm sunamadılar. Makineyi kullandığımda zararı kabul ediyormuşum. Bunun hukuki karşılığının olup olmadığını araştırıp ona göre yeni bir adım atacağım. Makine arabamın üstüne düşse ne olacaktı? Müdürün tavrı için ise özür dileriz demekle yetindiler. Yukarıda yazdıkları koşulsuz müşteri memnuniyeti hedefleri sözünün sadece oyalamak için olduğunu anladım. Bir daha kullanmam.

Utkan sonuçtan çok memnun

18 Temmuz 2023 16:11
"Geri dönüş yapıldı ve mağduriyetim giderildi teşekkür ederim."
Petrol Ofisi Yıkama Makinesi Sileceğimi Kırdı
Petrol Ofisi Yıkama Makinesi Sileceğimi Kırdı

28 Temmuz 2023 09:11
Baran sonucu yetersiz buldu

05 Şubat 2024 12:04
Petrol Ofisi İyi Yönetilmiyor Mu?
İbrahim sonuçtan hiç memnun değil

Otomatik Araç Yıkama Sonrası Kırılan Ayna Ve Yetersiz Müşteri Desteği

02 Haziran 2025 16:44

01 Mart 2025 20:11
Petrol Ofisi'nde Yıkama Kabusu: İlgisizlik Ve Sorumsuzluk!