Tarkan sonuçtan hiç memnun değil

Petrol Ofisi Mazota Su Karışmış Sorumluluk Almıyor

Petrol Ofisi Mazota Su Karışmış Sorumluluk Almıyor
25 Ocak 2024 10:48

P.O. Mudanya İ******* tesislerinde şirket araçları için anlaşmalı olduğumuz için 19/01/2024 tarihinde mazot aldım. 7-8 km sürdükten sonra mazot filtresinde uyarı verdi araç. Yakıta su karışmış ve bu istasyondan kaynaklandığından eminim. Petrol ofisini aradım, durumu anlattım; 4-10 gün içinde numune alacaklarını, 30 gün içinde bilgi vereceklerini söylediler. Pompa istasyonuna gittim, 'Bizden böyle bir şey olmaz' dediler ve hiçbir girişimde bulunmadılar. I****** Bursa servisine gittiğimde, aracı bırakmam gerektiğini ve mazot filtresinin değişmesi ile aracın mazot aksamının temizlenmesi gerektiğini söylediler. Bu da 1-2 gün sürecek ve maliyeti ciddi olacak. Bu konuda Petrol Ofisi'nin bu kadar vurdumduymaz, sorumluluktan kaçan ve profesyonellikten uzak bir firma olduğunu bilmiyordum. 12 araçlık şirket filo anlaşmamızı derhal sonlandıracağım ve tanıdık ne kadar eş, dost varsa bu durumu anlatacağım. Müşteri memnuniyetinin ne demek olduğunu görecekler.

25 Ocak 2024 10:59 (Şikayetten 10 dakika sonra)
25 Ocak 2024 11:20

Değerli Müşterimiz, Geri bildiriminizle ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Saygılarımızla, Petrol Ofisi A.Ş. Müşteri Memnuniyeti Birimi

Tarkan
Tarkan
30 Ocak 2024 14:57

Ekipleriniz henüz numune almaya gelmediler, mazotu alalı 11 gün şikayeti bildireli 8 gün oldu. Petrol Ofisinin bu kadar duyarsız ilgisiz bir firma olduğunu bilmiyordum.

Petrol Ofisi Pompada Akaryakıt Kaçağı

09 Mart 2024 21:00
Petrol Ofisi Pompada Akaryakıt Kaçağı
Özlem sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 19:48
Petrol Ofisinin İlgisizliği!

Petrol Ofisi, Beni Mağdur Etti

26 Kasım 2023 15:45

Süleyman
31 Mayıs 2024 17:14
Murat sonuçtan hiç memnun değil

27 Ocak 2024 12:20
Akhisar Petrol Ofisi Benzinli Su Sorunu