Bergama BP İstasyonunda Hizmet Aksaklıkları

Bergama Cumhuriyet Caddesi'ndeki BP istasyonunda yıllardır hava pompası çalışmıyor; bu durum kabul edilemez. Bir gün çalışıyorsa altı ay çalışmıyor. Müşteriler lavabo kullanmak istediğinde, 'lavabo arızalı' denilerek geri çevriliyorlar. Bence denetimler artırılmalı ve/veya yönetici değiştirilerek acilen bir çözüm bulunmalı.

22 Mart 2024 09:15 (Şikayetten 10 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Konu ilgili birimlerimize iletilmiş olup detaylı olarak incelenmeye başlatılmıştır. Sonuçlandığında tarafınıza bilgi verilecektir. Göstermiş olduğunuz anlayış için teşekkür ederiz. bp Petrolleri A.Ş.

27 Mart 2024 16:45

Değerli Müşterimiz, Konu ile ilgili irtibat telefonunuz aracılığıyla tarafınıza bilgilendirme yapılmıştır. Size gönderilen anket ile almış olduğunuz hizmeti değerlendirmenizi rica eder sizi tekrar istasyonlarımızda görmekten mutluluk duyarız. bp Petrolleri A.Ş.

Ahmet
5 Nisan 2024 00:13

2 3 gün önce beni aradılar anket göndereceğiz lütfen olumlu yanıt verin diye. Bende tamam dedim. Gittim baktım problem çözülmüşmü diye yıllardır nasıl bozuksa hala bozuk. Çözüm sunmak yerine anket gönderip olumlu görüş yapmamı dilendiler benden. Vallahi pes. Bir hava makinesini tamir etmek bu kadar mı zor

14 Mayıs 2024 17:59
Eki aç

Değerli Müşterimiz, Yaşanan olumsuzluk için özür dileriz. İstasyonumuzda hava/su cihazının yenisi ile değişiminin sağlandığını bildirmek isteriz. Size gönderilen anket ile almış olduğunuz hizmeti değerlendirmenizi rica eder sizi tekrar istasyonlarımızda görmekten mutluluk duyarız. bp Petrolleri A.Ş.

BP İstasyonunda Yakıt Ve Lavabo Sorunu!

BP istasyonunda lavabolar arızalı ve yakıt bekliyorum. 15 dakikadır yakıt alamıyorum. Lavabo arızası bir türlü giderilmi...

BP İstasyonunda Yakıt Ve Lavabo Sorunu!

Değirmenaltı Petrol Ofisi Hava Pompası Aylardır Tamir Edilmiyor

"İlgi için teşekkürler"

Buca Petrol Ofisi Hava Pompası Sürekli Arızalı

"Müşteri hizmetleri çokça yardımcı oldu ve her aşamada bilgi verdikler için teşekkür ederim."

Buca Petrol Ofisi Hava Pompası Sürekli Arızalı

BP Petrolleri Müdürün Davranışı Olumsuz

"Geri dönüş ve gerekenler yapıldı sorun çözüldü teşekkürler"

BP Petrolleri Buruncuk İstasyonunda Lastik Hava Makinesi Çalışmıyor

İzmir Menemen Buruncuk BP istasyonunda bulunan lastik hava makinesi en az 6 aydır çalışmıyor. Son 5 gidişimde de her sef...

Tümünü Gör
İlgisiz Petrol Ofisi Hava Yok, Su Yok!

İlgisiz PetrolOfisi Hava Yok, Su Yok!

Bursa Petrol Ofisi WC Şikayeti

Bursa PetrolOfisi WC Şikayeti

Emine
Petrol Ofisi Patron İzin Vermiyor Bahanesi

Petrol OfisiPatron İzin Vermiyor Bahanesi

Önder
Petrol Ofisi iWallet Öde Geç Sistem Sıkıntısı!

Petrol OfisiiWallet Öde Geç Sistem Sıkıntısı!

Önder
Petrol Ofisi Hava Su Pompası Sıkıntılı