Metehan sonuçtan hiç memnun değil

Pet Gros Ürünü Tarafıma Göndermedi!

17 Aralık 2024 22:37

15/12/2024 tarihinde www.petgros.com.tr sitesinden 1.899 TL değerinde kedi maması siparişi verdim. Hesabımdan para çekildi fakat ürün tarafıma gönderilmedi. İletişim bilgilerinden konuyu siteye WhatsApp üzerinden ilettiğimde beni engellediler. Sonrasında internet üzerinden adres ve başka numara bulduğumda bulduğum numarayı aradım bana internet sitelerinin olmadığını  ve şikayette bulunduklarını söylediler. İş yeri unvanı ile sitenin adresi aynı. Sitede yazan adres ile aradığım kişilerin adresi de aynı fakat biz değiliz diyorlar. Yapmış olduğum alışverişim sonucunda mağdur oldum. Konunun araştırılıp mağduriyetimin giderilmesini talep ediyorum. Ekte alışveriş konuşmaları ve tarafımdan çekilen alışverişin dekontunu paylaşıyorum. Ve yardımlarınızı talep ediyorum.

Burak
Burak

Yaşadığınız sıkıntıyı ne yazık ki bende yaşadım. Orijinal Petgross'a benzeterek bir site açmışlar ve insanları aldatıyorlar. Asıl Petgross durumu hukuki sürece taşıdıklarını fakat henüz bir gelişme olmadığını belirtiyor.

23 Aralık 2024 09:48
Kedi Maması Siparişi Sonrası İletişimsizlik Ve Teslimat Sorunu
Ayşesu sonuçtan hiç memnun değil

Petgros.com.tr Kedi Maması Siparişimde Ödeme Alındı, Ürün Gönderilmedi Ve İletişim Kesildi!

18 Mart 2025 09:46
Semra sonuçtan hiç memnun değil

petgros.com.tr Sipariş İletişimsizliği Ve İade Sorunu

30 Aralık 2024 15:28