13 Ekim 2024 11:491.426

Şişli, Abide-i Hürriyet Caddesi No:52'ye yeni açılan "Pesto Verde Bomonti" dükkanın tam önüne 1 metreyi geçkin devasa saksıyı asfalta sabitleyerek suç işlemektedir.

Kamu malı olan asfalta saksı sabitleyerek; Kişiyi Hürriyetinden Yoksun Kılma (TCK 109), Kamu Malına Zarar Verme (TCK 152).

Dükkan önüne; duba, saksı, bayrak, sandalye vb. Nesneler koymak yasaktır. Kamuya ait olan yolu hiçbir dükkan herhangi bir sebeple işgal edemez. Bu dükkanı; Cumhuriyet Savcılığı'na, Zabıta'ya ve diğer kolluk güçlerine şikayet edeceğiz.

Yorumlar(5)

25 Haziran 2025 10:06

1. Derecen ulaşım yoluna ısrarla park etmeniz nasıl bir kanun tanımadır? Sizin gibi insanlar yüzünden trafik kitleniyor, ambulanslar geçemiyor belki hastaneye geç gidiyor sonuç ölümle sonuçlanıyor. Ama tabii ki sizin aracınızı buraya değil de otoparka park etmenizi önerdiğimizde biz nasıl insanlar oluyoruz. Otopark sorunun çözümünü, kanunun 1. Derece ulaşım yolu olarak gördüğü yolu kapatarak mı çözmeyi düşünüyorsunuz? Bu yol üzerindeki tüm araçlara ceza kesilmesi ve/veya çekilmesi için ben de takipçi olacağım.

22 Mayıs 2025 20:13

Mehmet Bey, komsularimizaraciliyla da size ulaşmak istedim, Audi marka aracınızı 1. Derecen ulaşım yeri yerine lütfen otoparka park edin. Uc kuruş otopark parası için yaygara yapmayın! Bu hassasiyetinizi Umarım Vuk kanunlarına karşısında da gostermisinizdir. Ben de sizden şikayetçi olacağım😃

14 Ekim 2024 16:24

Bu nasıl bir kanun tanımazlıktır! Abide-i Hürriyet Caddesi'nde, zaten her esnaf dükkan önüne duba, saksı vb. Şeyler koyuyor. Pesto Verde'nin dükkan önüne koyduğu 2 metrelik dev saksı, mahallenin park problemine ek bir problem katmıştır. Acilen Pesto Verde'yi yaptığı bu hatadan dönmeye davet ediyoruz! Kendilerini ben de Belediye'ye, Zabıta'ya ve Polis'e şikayet edeceğim.

Pesto Verde Şikayeti

14 Ekim 2024 17:111.060

2 Yorum

Pesto Verde Kamu Alanını İşgal Edenlere Karşı Acil Müdahale

14 Ekim 2024 17:27543

Utanmadan sıkılmadan kamuya ait alanı parsellemişler. Asfalta kendi saksısını koyup kaç metrelik alanı kendine kapatmak ...