Şebnem sonuçtan hiç memnun değil

Pegasus Hava Yolları'nda Kayıp Bagaj Ve Çözüm Eksikliği

Pegasus Hava Yolları'nda Kayıp Bagaj Ve Çözüm Eksikliği
Şebnem
07 Eylül 2024 17:10

Merhabalar; Pegasus Hava Yolları ile KKTC/Ercan'dan Antalya Havalimanı'na PC1872 numaralı uçak ile 09/08/2024 tarihinde bir uçuşumuz oldu. Antalya Havalimanı'nda Kayıp Eşya bölümüne gittik, "Çelebi" rapor oluşturduk kayıp olan bagajımız ile ilgili. Rapor numaramız 'AYTPC13896'. Mail olarak her türlü evrakımızı ilettik Pegasus Misafir İlişkileri'ne ve bize tazminat ödeyemeyeceklerini bildiren bir mail attılar. Defalarca aradık, bizim yapabileceğimiz bir konu var mı diye. Hayır, yok dediler ve belge eksiğimiz olmadığını ilettiler. Şimdi de tazminat ödeyemeyiz, etiket no yok diyorlar.
Ben mağdur oldum, her türlü yasal haklarını kullanıp bizi oyaladılar. Dönüş yapılmadı. Çözüme dair kaç gündür mağdur olan benim ama çözüm yok, bunun sorumlusu ben değilim. Demek ki bir yerde güvenlik zaafları var. Valizimi kaybettiler ve hiç çözüm odaklı dönüş yapılmadı.

08 Eylül 2024 13:47

Merhabalar; Pegasus Hava Yolları PC1872 sefer sayılı uçağı ile KKTC/ERCAN Havalimanından Antalya Havalimanına 09/08/2024 tarihinde bir uçuş gerçekleştirdik. Bagajımızı kayıp ettiler ve bizde bunun için bir tutanak tutturduk "Çelebi" Tutanak rapor numaramız : AYTPC13896dir. Pegasus misafir ilişkilerine tüm evraklarımızı eksiksiz bir şekilde mail ortamında gönderdik. Tekrar tekrar arayarak da bir eksik evrağımız olup olmadığını yapabileceğimiz bir işlem var mı diye sorduğumuz "hayır yok tüm evraklarınız Da eksik belgeniz yoktur" denildi kayıtlarına da bakabilirler. Şimdi de bu konuda eksik evrağımız olduğunu mail yoluyla ilettiler. Tazminat almak istiyoruz bu maile itiraz ettik. Fakat çözüme yönelik bir geri dönüş olmadı. Maalesef hem mağdur ediyorlar hem de bunun bedelini bize ödetmeye çalışıyorlar. Kendi Güvenlik zaaflarını bizden çıkarmaya çalışıyorlar. Bu konunun bir an önce yetkililer tarafından çözüme ulaştırılmasını önemle rica ederim. İyi çalışmalar.

Elif sonuçtan hiç memnun değil

19 Ağustos 2024 12:15
Busra sonuçtan hiç memnun değil

Busra
22 Nisan 2024 10:57
Pegasus Kayıp Bagaj Mağduriyeti
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Kayıp Bagajım İçin Çözüm Sunulmuyor, Mağduriyetim Devam Ediyor

Burak
22 Ekim 2025 13:48

Pegasus'ta Kayıp Bagaj Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

Yeşim
05 Haziran 2025 20:03
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

19 Eylül 2024 13:10

Pegasus Kategorileri