Leyla sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 09:44

Pearl&Rose Jewerly markasından aldığım İnci gümüş küpelerin 10 gün olmadan altın sarısı boyası attı hiçbir şekilde kimyasal ya da su ile temas etmediği halde. 3 defa sayfaya yazdım en sonunda kızınca bana dönüş yaptılar. Tekrar boyayıp gönderdiler. Küpelerim geldikten iki gün sonra küpeler ile birlikte aldığım bilekliğin de renginin attığını fark ettim. (Bilekliği teslim alalı 25 gün olmuştu)
İkinci defa küpeleri boyayıp gönderdiler üzerinden tam bir hafta geçti bugün onların da boyası attı. O kadar kalitesiz malzeme kullanıyorlar ki piyasadaki 30- 40 liralık ürünlerde bile bu kadar kısa sürede renk atmaz. Instagram'dan mesaj yoluyla düzgün bir dönüt vermediler. Bende sonrasında insanlar kandırılmasın diye gönderilerinin altına yazım gerçekleri. Birkaç saat sonra beni Instagram'dan engelleyip yazdığım yorumları sildiler. Bende ikinci defa boyaları çıkmış küpelerle kaldım (Bir hafta oldu elime geçerli)

Sema
Sema

Bende aynı problemi yaşadım. Firma mağduriyetimi giderebileceğini kararmaz malzeme göndereceklerini karşılığında işletme için yazdığım yorumu silmemi istediler. Yorumu silmeyeceğim güncelleyeceğimi ilettiğimde tehdit edildim. Kendi gönderdikleri keselerde muhafaza etmiştim. Ürün deniz veya su ile temas görmemişti. Keşke biraz olsun internetten araştırma yapsaydım. Çok pişman oldum

pearl-rose-jewelry-pearl-rose-jewerly-markasinin-urun-kalitesizligi-2.jpg

Pearl & Rose Jewelry Pearl&Rose Jewelry Sipariş

06 Temmuz 2023 22:19
Pearl & Rose Jewelry Pearl&Rose Jewelry Sipariş
Melis sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 13:17
Pearl & Rose Jewelry Pearl &Rose Jewelry Sipariş Verdiğim Ürünü Göndermemesi
pearl-rose-jewelry-pearl-rose-jewelry-siparis-verdigim-urunu-gondermemesi-10.pdf
pearl-rose-jewelry-pearl-rose-jewelry-siparis-verdigim-urunu-gondermemesi-9.pdf

27 Şubat 2025 11:36