Pearl & Rose Jewelry Pearl&Rose Jewelry Sipariş

Pearl & Rose Jewelry Pearl&Rose Jewelry Sipariş
06 Temmuz 2023 22:19

Pearl And Rose Jewelry hakkında
İnternetten almış olduğum İnci bileklik konusunda bin pişman oldum. 2200 liraya aldığım bileklik ölçüsünü küçük buldum. İade etmek istedim. İlk önce kabul edilmedi. Değişim yapmak istedim. Kargo parası istendi sonra başka bir kişi ile görüştüm iadeyi kabul etti. İade yapıldı. Daha sonra bilekliği beğendiğim için tekrar 1 cm daha uzun olarak sipariş verdim. Bu sefer de çok büyük ve bol geldi. Özensiz olarak örülüp gönderildi. İnciler pot duruyordu. Büyük bulduğumu ve yarım cm küçültmek istedim. Tekrar kargo ücreti istendi onu da gönderdim kabul etmeyecekleri ve beğendiğim için. Bu sefer uzatma zinciri ve küçültülen incileri istedim. İlk önce tamam dendi sonra sorduğumda gönderilemeyeceği söylendi. Gümüş klips olarak seçip o şekilde ödeme yaptım gümüş gönderilecek değil mi diye soruyorum çelik deniyor. 18,5 cm üzerinden seçip ödeme yaptım ve 19cm ve üzerinde ekstra fiyat farkı olmasına rağmen incileri gönderemeyeceklerini söylediler. 50 liralık mal satan satıcı sattığı ürünün arkasında duruyor. Bu satıcı 2000 liralık ürününde müşterinin memnuniyetini önemsemiyor. Enteresan bir satış politikası fiyatlandırmaları var senelerdir internetten alışveriş yaparım bu kadar zorluk çıkaran bir firma daha görmedim

11 Temmuz 2023 20:17 (Şikayetten 4 gün sonra)
Handan
Handan
17 Temmuz 2023 16:33

Çelik klips gönderileceği söylendi kargo kesintisi yapılmadı evet müşteri memnuniyeti önemsenmiyor anlamadıgm ücret farkı olmamasına rağmen inciler neden gönderilmiyor?1 haftada aynı ürünün fiyatı 720 lira artıyor çok ilginç fiyatlandırma politikası var. Ürünler güzel ama ekip zorluk çıkarmak için programlanms kisiler

Leyla sonuçtan hiç memnun değil

24 Temmuz 2024 09:44
Pearl & Rose Jewelry Pearl &Rose Jewerly Markasının Ürün Kalitesizliği
Melis sonuçtan hiç memnun değil

03 Nisan 2024 13:17
Pearl & Rose Jewelry Pearl &Rose Jewelry Sipariş Verdiğim Ürünü Göndermemesi
pearl-rose-jewelry-pearl-rose-jewelry-siparis-verdigim-urunu-gondermemesi-10.pdf
pearl-rose-jewelry-pearl-rose-jewelry-siparis-verdigim-urunu-gondermemesi-9.pdf

15 Haziran 2023 14:21