Hakan sonuçtan çok memnun

Peak Sales Dijital Pazarlama Peak Sales Kozmetik Pazarlama Şirketinden Şikayetçiyim

24 Haziran 2024 16:34

Peak Sales Kozmetik Pazarlama Şirketi'nden almış olduğum Ayakkabı Beyazlatıcısı Köpüğü tarafıma hasarlı, zarar görmüş, tüm şişeler akmış ve bomboş şekilde geldi. Kargoya gittiğimde kart ile ödeme yaptığım için iade etmem gerektiğini söylediler. Mağaza ile iletişime geçtim; hiçbir suçum olmamasına rağmen, sanki kargoyu o hale ben getirmişim gibi, iade ellerine ulaştığında benden kargo parası keseceklerini söylediler. Bunu kabul etmiyorum. Nasıl ödeme yaptıysam aynı ücreti hesabıma istiyorum. Kabahat benim değil, daha düzenli kargolama yapsaydınız. Bu benim suçum değil, ücretin de bir an önce tarafıma yapılmasını istiyorum. Peak Sales Şirketi'nden şikayetçiyim.

Hakan
Hakan
26 Haziran 2024 17:00

Sorun çözülmedi aranmadım ki hiçbir şekilde

Zeynep sonuçtan hiç memnun değil

Peak Sales Dijital Pazarlama Yara İzlerini Yok Eden Pembe Peeling Hikayesi!

03 Haziran 2024 22:38

29 Ekim 2024 08:39