17 Temmuz 2024 07:333.436

Kartımdan bilgim dışında para çekimi yapılmış. Paytr/Milleni İzmir gibi bir açıklama ile böyle bir durum yaşanmış. Umarım mağduriyetim giderilir. Çekilen miktar 239,90₺. Öğrenci adamım ben, lütfen bu konuda beni mağdur etmeyin. Belki sizin için çok büyük bir sorun olmayabilir ama lütfen yardımcı olun.

17 Temmuz 2024 09:23 (Şikayetten 1 saat sonra)

Mer Y. Merhaba, Konuyla ilgili inceleme başlatılmış olup, tarafınıza en kısa sürede dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla. Paytr

17 Temmuz 2024 15:33

Mer Y. Merhaba, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman diliminde ya da varsa alternatif bir numaranızı bizimle paylaştığınızda mesai saatlerimiz(09:00- 18:00) içerisinde sizlere hızla dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

19 Temmuz 2024 14:44

6 Ağustos 2024 14:12

14 Ağustos 2024 15:24

Eren
Benzer Şikayeti Var
18 Temmuz 2024 22:07

Aynı sorunu bende yaşadım destek bekliyorum

Paytr Bilgim Olmadan Kartımdan Para Çekilmiş

31 Temmuz 2024 02:523.637

Kartımdan bilgim dışında para çekimi yapılmış. Paytr/Milleni İzmir gibi bir...

Paytr Bilgim Olmadan Kartımdan Para Çekilmiş

Paytr Banka Hesabımdan Para Çekilmiş

23 Kasım 2023 23:241.795

"Çözüm için teşekkürler"

14 Eylül 2023 12:411.792

Bugün saat 09:40'da PyTr/MILLENI İzmir adlı firmadan 257.32 TL kartımdan para çekilmiş. Bu nasıl oluyor? Ben sizin üyeni...