Emincan sonuçtan çok memnun

16 Mart 2024 10:38
Emincan'ın Teşekkür Mesajı
“Tekrar iletişime geçildi konuşuldu iadesi yapılacağı söylendi ben tekrar bankama harcama itirazında bulunmam iletildi söz konusu olan firma hakkında çok fazla şikayet alındığı belirtildi. Gelişmeleri yazacağım. Teşekkürler...”

20.01.2024 tarihinde www.sadikdost.com sitesinden 2220 TL karşılığında 15 kg Royal canin kedi maması aldım. Firma. Araştırmalarım üzerine sahte olduğunu tespit ettim. Hiçbir
şekilde ödediğim para karşılığında mal veya hizmet almadım. Firmanın belirttiği telefon
numarası üzerinden hiçbir şekilde iletisim sağlayamıyorum telefon kapalı.
WhatsApp üzerinden engellenmiş durumdayım. Aracı. Ödeme. Kurumu olan paytr.com adresine de durumu belirttim. Kendileri de bu firma hakkında daha evvel şikayetlerin olduğunu belirttiler bende kendileri ödemeyi iptal edebileceklerini düşünerekten sevindim... Ödeme yaptığım bankaya harcama itirazında bulundum ama net bir sonuç
alamadım sizlere yazma gereğinde bulundum. Bu firma kim bilir kimleri zor durumda bıraktılar
Milletin son kurusuyla mama-alan yardim sever insanları da zor durumda bıraktılar. Ödeme dekontunu ve gerekli bilgileri Paytr ye attım fakat kendileri hiçbir şey yapmadılar inceliyoruz dediler sonuç çıkmadı yani Paytr kurumuna güvenip iş yapmayın bilgi amaçlı. Bu tarz durumlarda paranızı geri almanız mümkün değildir. Söz konusu firmayla ilgili suç duyurusunda bulundum bolge jandarmasına yazılı ifade verdim. Sonuçlanınca burayı da güncelleyeceğim ki Paytr de belki birazcık pişman olur. Aracı olup komisyon almakla olmuyor arkasında durun çalıştığınız firmaya ödeme sağlıyorsunuz sahte firma üzerinden ekmek yiyorsunuz.

18 Mart 2024 09:55 (Şikayetten 1 gün sonra)

Emincan İ. Merhaba, Ürün ve hizmetlerimiz ile ilgili konularda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili gerekli incelemeyi yaparak, en geç 1 iş günü içerisinde size detaylı bilgi vereceğiz. Saygılarımızla,

19 Mart 2024 15:45

Emincan İ. Merhaba, Sizi aradık ancak ulaşamadık. Müsait olduğunuz zaman diliminde ya da varsa alternatif bir numaranızı bizimle paylaştığınızda mesai saatlerimiz(09:00- 18:00) içerisinde sizlere hızla dönüş sağlayacağız. Saygılarımızla.

21 Mart 2024 14:15

Tekrar arayabilirseniz sevinirim sız olduğunuzu bilmiyordum müsait degıldım.

21 Mart 2024 16:28

Kaya sonuçtan memnun

Kaya
24 Temmuz 2024 14:27
"Teşekkürler"
Paytr İşlemlerin İadesini Gerçekleştirmiyor
Kornaz sonuçtan hiç memnun değil

Kornaz

Paytr Sahte Hesaplara Önlem Almıyor
Mahmut sonuçtan çok memnun

Mahmut
27 Ocak 2024 19:52
"İlginiz için teşekkür ederim. Muhasebe ofisinizden gelen e posta yazı ile pars iadesi yapıldığı bilgisi gelmiş olup, bankam ile yaptığım görüşmede bu durum doğrulanmıştır."
Ecem sonuçtan çok memnun

Paytr Ödeme Altyapısında Kurulum Süreci Kabusu

Ecem
05 Şubat 2025 16:16
"Arandık ve özür dilediler. Çalışma yöntemlerinde iyileştirmeler yapmak üzere not alındı denildi. Şimdilik memnunuz. Teşekkürler..."