Elif sonuçtan hiç memnun değil

Payless İstanbul Havalimanı Araç Kiralama Sürecinde Yaşanan Sorunlar

12 Ağustos 2024 23:01

İstanbul Havalimanı şubesinden araç kiraladım, her şey sorunsuzca ilerledi. Arabayı kiralamak için ek sürücü olan eşimin ehliyeti ve kimliği yanında olmamasına rağmen, e-Devlet'ten ehliyetine bakıp ek sürücü olarak eklediler. İşlemleri halledip parayı çekip beni alt kata araç teslimine yönlendirdiler. Alt kattaki görevliler, 'Aracınızı veremiyoruz, yağ bakımı yapılmamış' deyip beni üst kata yönlendirdi. Üst kattaki görevli kadın ise aracı kiralayamıyoruz, iptal edeceğiz dedi. Ben de eşimin gittiğini ve işlem hallolduğu için tek kaldığımı söyledim. Görevli kadın saygısızca eşimin geri dönebileceğini söyledi. Arabasız bir şekilde havaalanında kaldım. Madem kiralayamıyorsunuz, neden aşağı aracı almaya gönderiyorsunuz? Firma ve mağduriyetim açıkça ortada, hiçbir şekilde yardımcı olmadılar. Sanki havalimanı sahibiymiş gibi davranmaları da işin komik kısmı.

Alişan sonuçtan hiç memnun değil

Kara Listeye Alınma Ve Tehdit Edilme Şikayeti

Alişan
12 Şubat 2025 00:18
Kara Listeye Alınma Ve Tehdit Edilme Şikayeti
Bilal sonuçtan çok memnun

22 Temmuz 2023 12:56
"Elitcar firmasi ile daha evvel yaşamış olduğum problem ile alakalı, firmanın operasyon departmanından Emre bey bugün benimle iletişime geçti. Emre beye çözüm odaklı tavrı ve nezaketinden mütevellit çok teşekkür ediyorum. Bu kibar ve çözüme yönelik çabanın, firmanın diğer kaba olan personeline de örnek teşkil etmesini temenni ediyorum. İlerleyen süreçlerde firma ile tekrar araç kiralama hususunda mutabakata vardık. Firmanın kalitelerinden ödün vermeyerek, daha üst kademelere gelmelerini temenni ediyorum."
Elitcar Rental Elitcar Rezervasyonu İptal Etti!
Reyhan sonuçtan çok memnun

25 Kasım 2024 00:19

Onur
24 Ağustos 2024 11:57
Sixt Rezervasyon İptali Ve Para İadesi
Aytaç sonuçtan hiç memnun değil

Garenta Yurt Dışı Ehliyet

Aytaç