Onur
24 Ağustos 2024 11:57

Yurt dışından rezervasyon yaptırdım araba kiralamak için Adana havaalanına iniş yapıp arabayı almak için yazıhaneye gittiğimde eşimin ehliyeti ile almak istiyorum dedim arabayı ama rezervasyon benim adıma olduğu için sadece benim arabayı almam gerektiği söylendi. Ama ben ehliyetimi yurt dışında bırakmıştım. Rezervasyon yaparken öyle bir şey yazmıyordu hiçbir yerde. Neyse aynı arabayı tekrar para vererek yeniden kiraladım yani aynı arabayı iki defa kiralamış oldum. İlk yaptığım rezervasyonun iptalini ve para iadesini talep ettim tamam dediler hatta müşteri hizmetleri ile de görüştüm onlarda tamam dediler 4 ay geçti hala dönüş olmadı. Tamamen hayal kırıklığı ve hiç yakışmayan bir hareket oldu böylesine büyük bir firmanın bunu yapması

26 Ağustos 2024 15:18 (Şikayetten 2 gün sonra)

Değerli müşterimiz, Değerlendirmenizi tarafımıza ilettiğiniz için teşekkür ederiz. İletmiş olduğunuz konu, ilgili birimimizin takibindedir. Değerlendirme tamamlanınca size en kısa zamanda dönüş yapılacaktır. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

27 Ağustos 2024 11:10

Değerli Müşterimiz, Öncelikle geri bildiriminiz için teşekkür ederiz. Değerlendirmeniz ile alakalı konu tarafımızdan çözümlenmiştir. Talep ve istekleriniz doğrultusunda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Mutlu günler dileriz. Müşteri Hizmetleri - Sixt Rent a Car

Sixt Kiralama Firmasının İade ve Hizmet Politikası Mağduriyet Yarattı

Damla
14 Temmuz 2024 14:53

Buse
04 Mart 2024 17:12
Selçuk sonuçtan hiç memnun değil

Selçuk
03 Temmuz 2023 20:23