Erhan sonuçtan hiç memnun değil

Paygo Pos Makinesinde Temassız Okuma Sorunu

Paygo Pos Makinesinde Temassız Okuma Sorunu
Erhan
28 Şubat 2024 21:45

Paygo'nun ilgisizliğini anlatmaya kelimeler yetmez. Pos makinem, temassız okumuyor ve 'desteklenmeyen kart' hatası veriyor. Ayrıca bağlantı hatası da mevcut. Müşteri temsilcilerine ulaşmak ise adeta bir işkence; ulaştığınızda ise tek cevapları 'kayıt oluşturalım'. Ben dört ay kullandım ve verdiğim paraya yazık oldu. Bir daha asla tercih etmeyeceğim.

29 Şubat 2024 08:56 (Şikayetten 11 saat sonra)

Değerli Müşterimiz, Talebiniz bize ulaştı. Konu ile ilgili detaylı incelemeleri yaparak en kısa sürede sizinle iletişime geçeceğiz. Saygılarımızla, PAYGO Finansal Teknoloji Hizmetleri A.Ş.

01 Mart 2024 17:14

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve gerekli işlemler tamamlanmıştır. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. İhtiyaç duyduğunuz tüm konularda Müşteri Hizmetlerimizi arayabilirsiniz. Sağlıklı günler dileriz... PAYGO Finansal Teknoloji Hizmetleri A.Ş.

Halil sonuçtan hiç memnun değil

Paygo Pos Cihazı Bağlantı Sorunları

Halil
25 Ekim 2024 19:45

Kader
18 Haziran 2025 16:26
İki Yıldır Çözülemeyen Paygo Yazarkasa POS Sorunları Ve Müşteri Memnuniyetsizliği

Eren
08 Ağustos 2024 20:52
Paygo SP630 Ecr Bitmek Tükenmek Bilmeyen Bağlantı Sorunu

Vefa
26 Ocak 2025 17:17
Yetersiz Hizmet Ve Sürekli Bağlantı Sorunları: Paygo Yazar Kasa POS Cihazı Mağduriyeti

Paygo Pos Cihazı Bağlantı Kurulamadı Hatası

Gökhan