Ömer sonuçtan hiç memnun değil

Paygo Pos Cihazı Sorunları

31 Ağustos 2024 07:07

Artık ben bu cihaz hakkında buraya yazmaktan sıkıldım. Arkadaş, bir çekim yapacağız, 3 dakikada çekiyor. Banka onayı veriyor. Müşteri fiş istiyor. Cihaz fişi tam 3 dakikada çıkarıyor. Ben daralıyorum, müşterinin ruh halini siz hayal edin. Artık yani bu işi yapamıyorsanız lütfen bırakın. Otomatik açma kapama cihaz ayarlarında kapalı, sabah saat 06:30'da cihaz kendini yeniden başlatıyor, sonra gün sonu alıyor. Artık bu cihaz gerçekten beni ve çalışanlarımı oldukça sıktı. Servisiniz geliyor, SIM kart değişiyor. Aynı anlatıyorlar, anlatıyorlar, sonuç hep aynı. Bu şekilde olmaz. En kısa sürede bu markayı terk edeceğim ve çevreme almamaları için sorunlarını anlatacağım. Bıktık Paygo marka POS cihazından.

03 Eylül 2024 19:31

3 gün önce geliyorlardı, hemen sorunumuzu çözüyorlardı paygo marka gerçekten pişmanlık

06 Eylül 2024 19:08 (Şikayetten 6 gün sonra)

Değerli Müşterimiz Talebiniz ile ilgili olarak görüşme sağlanmış ve yetkili servis yönlendirmesi yapılmıştır. Markamızı tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz. Sağlıklı günler dileriz... PAYGO Finansal Teknoloji Hizmetleri A.Ş.

10 Eylül 2024 10:48

Ya ne kadar gurursuz bir firmasınız çok yazık sizin yüzünüzden müşteriler kalsın deyip çekip gidiyorlar biraz ilgili olun biz müşterilerinize bu nedir ya bu kadar saçma bir firma olmayı nasıl becerdinz?

11 Eylül 2024 22:01
Paygo Pos Cihazı Sorunları

Ne kadar ilginç bir firmasınız ya gerçekten bu kadar ilgisiz alakasız daha önce hiçbir firma ile karşılaşmadım... Benim şikayetim QR kod değildi servisiniz geldi QR kod yükledi gitti ya arkadaş sorunum çekmiyor çekmiyor 3 dakika da ancak fiş çıkarıyor siz mi sorunlusunuz ben mi anlatamıyorum sorunu z raporu alıyor günde 3 kere kağıt yetiştiremiyoruz başlarım sizin yazar kasanıza anlayın ve yardımcı olun bu kadar ilgisiz yapan nedir sizi? Bu kadar büyük kağıda z raporumu basar bir cihaz ilk defa bu markada görüyorum bakın şikayetimi iyi anlayın 1- günde 3 kez kendi kendine z alıyor ve z yi 1 kağıda 2 kere yazdırıyor 2- çekimi çok geç yapıyor abartısız 3DK sürüyor gelen servisiniz bile evet çok yavaş dedi QR yükledi cihaza tamam düzeldi dedi 3- cihaz kendi kendini açıp kapatıyor bu sorunları çözemeyecekseniz cihazınızı alın paramı verin illallah ettirmeyin insanı Eğer çözemeyecekseniz sizi dava edeceğim yeter artık ya 1,5 yıldır parasını hak etmeyen cihazınızla uğraşıyoruz!

Salih
09 Mart 2025 12:38
Sorunlu Yazarkasa POS Cihazı

Sercan
09 Ağustos 2023 18:38

Vefa
26 Ocak 2025 17:17
Yetersiz Hizmet Ve Sürekli Bağlantı Sorunları: Paygo Yazar Kasa POS Cihazı Mağduriyeti
Halit sonuçtan çok memnun

Paygo SP630 Ecr Sorunlu Yazarkasa Pos Cihazı

Halit
24 Eylül 2024 23:36
"Servis ilk sefer yazılım güncellemesi yaptı daha sonra oluşan bağlantı sorunu için hat değiştirildi ve şu an için sorun kalmadı teşekkürler"
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Emre
14 Kasım 2024 17:06