14 Nisan 2024 10:56

Bir arkadaşım Aile ve Sosyal Yardım Bakanlığı tarafından bir yardım olduğunu söyleyip kişisel bilgilerimi istedi. Daha sonra adıma Payfix hesabı açtığını gördüm. Bir kampanyaya katıldığını, hesabımda ben atmamış olmama rağmen 8 bin Türk Lirası olduğunu, durumun çok geç farkına varıp iptal etmek istediğimde bir cayma bedeli olduğunu, bunun 10 bin Türk Lirası olduğunu ve ikametgahıma gönderileceğini söyledi. Kişisel bilgilerimle adıma açılan hesapta kesinlikle benim bilgim dışında işlem yapılmıştır. Şu an mağdurum. Ceza yediğimi söylüyor. Acilen bu durumun çözülmesini istiyorum. Mail olarak da attım ancak henüz dönüş olmadı.

14 Nisan 2024 13:17 (Şikayetten 2 saat sonra)

Sn. Berfin Y. Konu hakkında detaylı bilgiyi mail adresiniz üzerinden mail atmanızı rica ederiz. Mailiniz ilgili birim tarafından incelenip, tarafınıza mail üzerinden dönüş yapılacaktır. Saygılarımızla

14 Nisan 2024 15:35

Hesabım kapatıldı, müşteri hizmetlerine de defalarca arayıp cezayı sordum sağ olsun cevap verdiler. İnşallah böyle saçma sapan bir "ceza" gelmez ama şu anlık çözüldü.

15 Nisan 2024 10:58

Sayın Berfin Y., Sorularınız ve talepleriniz için, websitemizdeki canlı destek butonundan bize ulaşabilirsiniz. Sizlere yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla

Gamze

Aynısı şu an başıma geldi çok korkuyorum sana ceza geldi mi

Yusuf
Yusuf

İyi günler berfin kardeşim. Benzer bir olay da bizim başımıza geldi. Ne yapmamız lazım

Ceza geldi mi sana

Talha