Muhammet sonuçtan hiç memnun değil

22 Kasım 2023 16:02

Uzun zamandır Paycell uygulamasını kullanmaktayım. 22 Kasım 2023 tarihinde Paycell hesabımdan IBAN adresime 2997TL para gönderecektim fakat yanlışlıkla sanal karta para göndermişim. Ve bu sanal kart uygulamada gözükmemekte, yani ne karttan parayı alabiliyorum ne de karttan harcama yapabiliyorum. Müşteri hizmetleri ile görüştüm ve bana yardımcı olamadılar. Ayrıca Paycell'e mailde attım, ivedilikle benim problemimin çözülmesini talep ediyorum. Bakiyenin ya asil karta iade edilmesini ya da uygulamada gözükmesini istiyorum.
Resimlerde iletmiş olduğum gibi kartlarım kısmında sadece 2 adet kart gözükmekte içinde para olan kart gözükmemekte, oraya sadece para yükleme yapılabilmekte ancak kart bilgilerine bile erişim sağlayamıyorum.

22 Kasım 2023 16:27 (Şikayetten 25 dakika sonra)

Değerli Müşterimiz, Ürün ve servislerimizle ilgili ihtiyaç duyabileceğiniz her türlü konuda size yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. İlettiğiniz konu ile ilgili inceleme yaparak en kısa sürede size bilgi vereceğiz. Saygılarımızla, Paycell

23 Kasım 2023 13:44

Değerli Müşterimiz, Müşteri hizmetlerimize yaptığınız başvurunun çözüm süreci devam etmektedir. Talebiniz sonuçlandığı zaman size bilgi verilecektir. Saygılarımızla, Paycell

24 Kasım 2023 13:52
Paycell Sanal Kartım Görünmüyor.

Çözüm olmadı diğer kartı iptal ettim, problem devam ediyor. Paramın hesabıma iade edilmesini talep ediyorum

19 Ekim 2023 14:45
Merve sonuçtan hiç memnun değil

Merve
19 Ekim 2023 13:37
Nesrin sonuçtan hiç memnun değil

Paycell Sanal Kartta Param Kaldı, Sanal Kart Bilgileri Kapalı

Nesrin