Pati Veteriner Kliniği (Trabzon) Mağdur Etti

10 Aralık 2023 21:32

Trabzon pati veterineri genelde iyi olarak düşünürdüm fakat bir vaka ile gittim ve çok kötü bir şey oldu. Kedimin kusma şikayeti ile gittim. Sebebini anlayamadılar. Röntgen çekmediler, çeksek boşuna olur anlaşılmaz dediler. Birkaç gün sadece serum ve vitamin verildi. Kan testi istedim hayvanı yormayalım dediler. 1 haftanın sonunda, en son gittiğimde kedim veterinere getirdiğimde serum takılı bir şekilde beklerken altına yapmaya başladı normalde çok titizdir illaki tuvaletine giderdi.

Kedimin hali kalmamıştı ve olduğu yerde dışkısını yapınca bu kez ip çıktı dışkısından ama hala bağırsaklarının içinden bağlantılıydı. Kedimin anüsünden çıkan ipi a** z** g** çekerek çıkartmaya çalıştı ve ip sert naylon bir ipti ve ses bile duydum. Böyle olduğu halde zorladı ipi çekerek çıkartmaya çalıştı. Durun dedim ben içim sızladı resmen, ondan sonra durmak zorunda kaldı, bu dışkısıyla çıkacak dedi.

Kedime eziyet ettikten sonra. Ahmet veteriner evrim veterinere de dedi ki eliyle büyük bir ip olduğunu kastederek 'bu kadar ip çıkarttım içinden.' dedi. Hemen sonrasında kedim titremeye başladı ve o akşam vefat etti. Böyle bir durum bir insanın başına gelse ne yapar sadece ipi makasla keser kendiliğinden çıkmasını bekler.

Bunu eğitim almış bir veteriner akıl edemiyor mu? Böyle vahşice ve sorumsuzca bir yaklaşımı bildirmek istiyorum. Benim kedim vefat etti üzüntümü ifade etmem çok zor. Diğer hayvanlara yazık, böyle bir sorumsuzca olan müdahaleyle muhatap olup hayvanların canından olmasına gönlüm razı değil. Bunun için özellikle Trabzon pati veterineri, yani a** z** G**'yi şikayet ediyorum.

Yanlış Yönlendirme Ve İlgisizlik Yüzünden Kedim Yoğun Bakıma Alındı

29 Haziran 2025 13:25
yanlis-yonlendirme-ve-ilgisizlik-yuzunden-kedim-yogun-bakima-alindi-1.jpg
Filiz sonuçtan hiç memnun değil

Himera Veteriner Duygusal Suistimal Edilmek

05 Ekim 2023 17:02