Kombimizin Tamiri İçin Aldatıldık Ve Paramız İade Edilmedi!

04 Aralık 2024 21:45

Sık sık elektrik kesintileri yüzünden kombimiz arızalandı. Kendilerine internet aracılığıyla 0850 309 48 26 numaralı telefonlarını aradık görüşme sağladık. Durumu anlattık. Bir gün sonra adresimize geldiler. Kombinin arızasının yapılacağının garantisini vererek ve hatta bize kesmiş olacakları fatura ile birlikte Bedaş Elektrik şirketinden paramızı alabileceğimizin güvencesini vererek bizden güven kazandılar işi almak için. Bizde inandık kandırıldığımızı bilmiyorduk. Tamir için bizden öncesinde 22.000 TL aldılar 3000 nakit, geri kalanını karttan çektiler kombiyi de söküp gittiler. Aradan bir hafta geçti. Arıyoruz kayıt oluşturuyoruz diyor telefondaki bayan adrese bugün yarın uğranacak ne gelen var ne giden zor bela Neyse ki geldiler kombimiz paramparça bir şekilde getirdiler, bu kombiniz artık bir işe yaramaz olmuyor. Bunu çöpe atın dediler. E o zaman para iademizi yapın dedik gelip gitme servis ücretimiz var 3000 bin tl'sini keseceğiz dediler. Neyse razı geldik, kestiler. Geri kalanı içinde 20 gün ile 3 ay içerisinde ibanınızı gönderin IBAN'ınıza atacağız dediler. Atmadılar ve telefon numaralarımızı engellediler. Yasal haklarımızı mahkeme yoluyla avukat aracılığıyla başlatmış bulunmaktayız.

Şevval sonuçtan hiç memnun değil

Özel Servis | 444 57 34 Telefonlarım Açılmadı

22 Eylül 2025 09:20
Makbule sonuçtan hiç memnun değil

Yetkiliservisdestek.com.tr Şikayetçiyim

09 Mart 2025 15:23
Zümrüt sonuçtan hiç memnun değil

Merkez Koç Teknik Güya Kombi Bakımcıları

04 Mart 2024 18:55
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

26 Şubat 2025 16:53