Cengiz sonuçtan çok memnun

Kötü Pişmiş Pizza Ve Fazla Fatura Şoku

27 Kasım 2024 19:13

Afyon Pasaport Pizzadan (Erkmen Cumhuriyet Şb...) ideal menü (2 adet orta boy) special üzerine cheddar ilaveli siparişi verdim. Siparişler geldi. Hamuru kötü üstü kurumuş, üzerinde cheddar dilimleri erimek yerine kurumuş kızarmış siyaha yakın patates dilimine benzer hale gelmişti. İstemeye istemeye yedik ama sonra da olumsuz geri bildirim için şubeyi aradım. Fırınlarında arıza olduğu için kötü piştiği istersem yenisini gönderebileceklerini söylediler. Zaten sipariş 1 saate yakın sürede geldiği için iyice acıkmış yedikten sonra aramıştım. Madem arıza olduğunu kötü pizza gönderdiğinizi biliyordunuz niye değiştirmediniz ya da numaram kayıtlı arayıp bilgilendirmediniz sorusuna makul cevap yok.
Görüşmem bittikten sonra siteden siparişimin fiyatını kontrol ettim 50 lira fazla fatura edildiğini gördüm. Artık bir daha arayıp bahanelerini dahi dinlemek istemedim.
Domino's pizzayı boykot nedeniyle yemiyoruz anlaşılan pasaport'tan tam Türk usulü diye vazgeçeceğiz

Cengiz
Cengiz
01 Ocak 2025 13:37

Şubeden samimi bir özür ve helalleşme teklifi aldım. Kendilerinin de kabul edemeyeceği personel hatası olduğunu belirttiler. Benim için yeterli

05 Şubat 2025 21:39
Yanlış Pizza Siparişi Ve Kaba Tavırlarla Karşılaşma
Aydın sonuçtan hiç memnun değil

26 Mayıs 2024 15:40
Yeliz sonuçtan çok memnun

01 Haziran 2025 02:10
Arzu sonuçtan hiç memnun değil

13 Mart 2025 11:06