Park İnci Cafe (Ankara) Yanılttı

01 Mart 2024 10:38

Ankara Millet Bahçesi Park İnci Kafe'de müdüre d--- hanımın müşteri seçmesi...
Eşimle kahvaltıya gittiğimizde şef olsun garsonların olsun ilgisi hizmeti son derece güzeldi. Müdüre hanımın kardeşleri ile yemekte garsonların ona yoğunlaşmaması olsa gerek son derece rahatsız etmiş kendisini. Kahvaltı sonunda kartım kayıp olduğu için yeni kartım gelmediğinden henüz hesabı IBAN 'a attım.

Akşam saat 21.00 de müdüre hanımın arayıp IBAN gibi bir uygulaması olmadığını masamızın neden açık kaldığını söylemesi bizi son derece üzmüştür.

Masayı kapatacak olan kasiyerdir. Muhatap ben değilim ödemeyi yapmama rağmen aranmak yakışmadı. Asla gidilecek bir yer olmadığını anladım. Halbuki servis personelinin sıcak kanlı oluşundan orayı tercih ediyorduk. Ama yanılmışız.

Derya

Hanımefendi siz arandığınızda itham edilmediniz ya da suçlanmadınız. Gazap demişsiniz, nezaket kuralları dışında tek bir kelime sarf edilmedi size. Belli ki sağlıklı iletişim kurulabilecek biri değilsiniz. Tüm açıklamam yukarıda ki gibidir. Konuyu istediğiniz gibi yorumlamak da elbette özgürsünüz. Uzatılacak ve ciddiye alınacak bir durum olarak görmüyorum.

Derya

Merhabalar Arzu hanım. Söz de şikayetinizi şaşkınlıkla okudum. Öncelikle bir mekana giderken nakitimiz ya da kartımız yoksa gitmeyiz. Gidiyorsak bu durumu idare edebilecek bir tanıdığımız ya da güvendiğimiz biri ya da birileri vardır. Mekanımıza defaten gelmiş, hatta annesi bizim personelimiz olarak çalışmış biri olarak, diğer çalışma arkadaşlarımız ile bir hukukunuz gelişmiştir. Ve pek tabii sizde muhtemelen bu hukuka güvenerek kafe ye gelmiş olmalısınız. Hesabı bir servis personelinin ıbanına atıp, havale saati olmadığından arkadaşımızın hesabına düşmemiş ve dolayısıyla hesap kapatılamamıştır. Teyit amaçlı arayıp, tekrar etmemesi adına da böyle bir uygulamamız olmadığı kibar bir dil ile size ifade edilmiştir. Dolayısı ile Şikayetiniz olayın gerçekliğini yansıtmamakta, ucuz bir karalama kampanyası ötesine geçmemekle birlikte, müşteri seçme ile alakası bulunmamaktadır.

Arzu
Arzu

Merhabalar derya hanım bende aynı sektörde bulunduğum için pek tabii sistemi gayet iyi bilmekteyim. Çağımız gereği mobil bankacılıktan her şey hallolmakta. Masa kapatılmama sebebi müşteri değildir. Eğer öyle olsak biz mekandan ayrilamazdik. Birçok yerde hatta hemen her yerde böyle uygulamalar vardır. Servis personeli dediğiniz kişi isletme şefi ise yetkili yetkisiz sıfatında anladığım kadarıyla bunu sorgulamak gerekir. Personel ile olan sorun müşteriyi ilgilendirmez Kasiyer ve şefin halledemediği sorunu müşteriye bağlamanız çok yanlış. Buradan son olarak gidecek olan müşterilere tavsiyem sadece nakit ödeme yapacaksanız gidin. Olduki pos cihazında bir sıkıntı olursa müdüre hanımın gazabından kurtulmazsiniz

15 Nisan 2024 17:08

My Mandolin Cafe Gölbaşı Ankara