My Mandolin Cafe Gölbaşı Ankara

12 Ağustos 2024 13:29

Ankara Gölbaşı My Mandolin Cafe'ye kahvaltı yapmaya gittik ancak mekanın neredeyse dörtte üçü boşken her yer rezerve diye terasta bize yer yok diyerek bizi yaz sıcağında içeri yönlendirirken bizden sonra gelenlere rezervasyonsuz olduğunu söyledikleri halde masa çekerek terasa aldılar. Gelen kahvaltıda dondurulmuş, içi geçmiş, su dolu muzları önümüze koydular. İtiraz edip yenisini isteyince 'öyle çıktı, yapacak bir şey yok' dediler. Çay deseniz, tüm masalar geri gönderip yenisini istedi. İki kişi için yeterli derecede doyurucu bir kahvaltı da değildi. Ürünlerini beğenmedik, çalışanlar da ters ters cevap veriyor. Gerçekten pişmanlıktı.

Şeyma
Şeyma

Yiyecek lezzetleri çok güzel ancak acilen işletme müdürü değişmeli, müşteriyi kaçırmak için elinden geleni yapıyor ve çalışan garsonları da zor durumda bırakıyor. Arkadaşımızın doğum günü için 12 kız arkadaş kahvaltıya gitmek istedik, rezervasyon almadı masa birleştirmedi pasta alırız dedi kafeye gittik pastayı almıyoruz dedi. 12 kişi ayrı masalarda oturmamız gerektiği gibi saçma sapan bir dönüş yaptı. Kendisiyle görüşmek istediğimizde lütfedip bizimle görüşmedi, masa çektik diye garsonları gönderip “masaları acil ayırmamız gerekiyormuş” dedirtti. İşletme sahibi bu işte devam etmek ve kötü bir işletme ününe sahip olmak istemiyorsa acilen müdürünü değiştirmeli. Ne kadar lezzetli de olsa bir daha asla gitmem, çevremi de kesinlikle gitmemeleri için uyarırım. Hizmet sektöründe müşterinin oradan memnun ayrılması gerekir, gergin bir şekilde değil. Maalesef güzelim manzara ve lezzetli yemekler bile kurtaramıyor bu çirkin tavrı.

Gulsen
Gulsen

Pizzaları miz yanık geldi kenarları ve altı yanmıştı hiç memnun kapmadım

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Ankara Gölbaşı Luma Cafe Lounge Çalışanları İlgisizliği

25 Şubat 2024 14:56

19 Aralık 2024 16:42
Kötü Karşılama Ve Hijyen Sorunları
Ezgi sonuçtan hiç memnun değil

Queen's Burger Siparişi Zor Bela İptal Ettirdim Bir Daha Tövbe

26 Aralık 2024 11:45