08 Nisan 2024 12:30

Paribu borsasına çok dikkat etmek gerekiyor. hizlial.com'da satış işlemi sırasında otomatik olarak başka bir borsaya yönlendiriliyorsunuz. Ben dört adet alım-satım işlemi yaptım ve toplam kaybım 18.000 TL oldu. Bu paranın nasıl kaybolduğunu, hangi değer ve oranlara göre kaybolduğunu açıklamanızı istiyorum. Hesapta hiçbir ayrıntı görünmüyor, bu yüzden paramın bu şekilde haksızca alınmasına izin veremem.

Paranızın iadesini talep ediyorum. Hesap detaylarında alım-satım oranlarına göre kaybın nasıl gerçekleştiği belli değil. Lütfen bunun cevabını verin. Anlık olarak yanıltılmaya çalışıldığımızı düşünüyorum. Ben bir matematikçiyim ve işlemleri sıkı bir şekilde takip ettim. Alım-satım işlemlerinin sürekli zarara yol açtığı çok açık, bu nedenle paramın iadesini istiyorum.

08 Nisan 2024 14:53 (Şikayetten 2 saat sonra)
08 Nisan 2024 20:28

Anlık alış satışta neden zarar edelim? Böyle bir mantık olabilir mi? Demek ki insanları kazıklıyorsunuz. İnerken satarım çıkarken alırım bu benim en doğal hakkım, aradaki korkunç kayıpları geri iade ediniz. 4-5 alım satım ifa 18.000 TL zarar olmaz.

Cuma sonuçtan hiç memnun değil

Paribu'da Yaşanan Fiyat Farkı Sorunu

27 Şubat 2024 16:35
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Soner
16 Ekim 2024 17:36
Paribu'da Kayıp Kripto Varlık: 4 Aydır Çözüm Bekliyorum
Mert sonuçtan hiç memnun değil

19 Şubat 2024 12:36
Paribu Hesap Erişim Ve İşlem Sorunu

14 Ağustos 2023 14:51
Murat sonuçtan hiç memnun değil

Murat
17 Temmuz 2025 20:00
kyc-dogrulama-eksikligi-nedeniyle-hesabimdan-hatali-transferler-gerceklesti-4.jpg
kyc-dogrulama-eksikligi-nedeniyle-hesabimdan-hatali-transferler-gerceklesti-3.jpg
kyc-dogrulama-eksikligi-nedeniyle-hesabimdan-hatali-transferler-gerceklesti-2.jpg
kyc-dogrulama-eksikligi-nedeniyle-hesabimdan-hatali-transferler-gerceklesti-1.jpg

Paribu Kategorileri