Paribu Cineverse Sinema Salonunda Kedi Sorunu!

08 Temmuz 2023 07:44

Marmara Forum AVM sinemasında 1. Salon için 3 öğrenci bileti aldım, çocuklarım için. Filmin adı 'Kaptan Pengu Buz Macerası' seans 13.05 idi. Salona girdik. Salonda kedi var. Hepimiz kediden korkuyoruz. Bileti satan kişiye bildirdik baktı ve girdiği yerden çıkaramam dedi. Arkasını dönüp gitti. Kim yardımcı olacak diye sorduğunda sorumlusu olan kişi İ**d** 'i çağırdı. Hanım geldi o da baktı 'Yapacak bir şey yok, çıkaramayız, AVM yetkililerinin de haberi var bu durumdan' dedi. Sonra çocuklar bileti iptal etmemi istemedikleri için onlarla içeri girdim film başlamıştı. Vakit kaybettik.

3 bilete 4 kişi girmiş gibi olduk. Tabii ama amacım onları yerine yerleştirip sakinleştirip çıkmaktı. Çocuklar kendileri izleyebiliyor yanlarında olmama gerek yok diye benim de başka bir planım var çünkü. İ--- hanım geldi. Burnumun dibine kadar, 'Sizi dışarı alayım ya da bilet alın' dedi. Dedim ki 'Çocuklar korkuyor kedi dolanıyor ayak altında, bir filme dalsınlar çıkacağım veya çıkışta kendime de bilet alırım merak etmeyin' dedim.

Kötü bir tavırla kovar gibi hem hizmetleri kötü, hem üslupları beni el kol hareketleri ile dışarı dışarı diye kalkmaya zorladı. Anlayış kibarlık her şey sıfır! Ben 3 bilete 405₺ verdim. Öğrenci olarak hem de. 'Kedinin dolanması ile tereddüt ile mi izleyeceğiz bu sizin ayıbınız zaten' dedim. 'İstediğiniz yere şikayet edin' dedi. Elimden kartımı aldı. Biletimi kesti. Suratıma bakmadan diğer müşteriyle ilgilenmeye başladı. Bir daha da bu sinemaya asla gelip böyle insanlarla muhatap olmam!

Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

15 Temmuz 2023 01:29

29 Eylül 2024 22:02

Klimasız Salonda Yaşanan Mağduriyet Ve Yetersiz Müşteri Hizmeti

15 Haziran 2025 01:40

14 Ocak 2024 02:44
Didem sonuçtan hiç memnun değil

03 Kasım 2023 15:11

Paribu Cineverse Kategorileri