Cengiz sonuçtan hiç memnun değil

Paradox Elektronik Üyelik İptali

15 Mart 2024 12:02

2012 yılından bu yana paradoks güvenliğin alarmını kullanıyorum. Kurulum yapılırken mevcutta kullandığım şifre paneli ve ana kart cihazlarının yerine paradox marka cihazlar takıldı ve gelen yetkililer bendeki cihazları prosedür gereği yanlarına almak zorunda olduklarını ve herhangi bir iptal durumunda tekrar takılacağını ilettiler... (ben de pek üzerinde düşmedim)

ödemeler için bugüne kadar kredi kartından otomatik olarak yapıldı. 20 Ocak 2024 tarihinde üyeliğimi sonlandırmak için aradım ve sürecin başlatılmasını istedim. Dönüş yapan olmadığı için 3 kez daha arayıp iptali bildirmek zorunda kaldım. Paradox çalışanı olan ve isminin m****bey olarak tanıtan bir kişi sözleşmeniz devam ediyor bitiremezsiniz, aksi takdirde mahkemelerle uğraşırsınız, başınız belaya girer gibi bir takım tehditler savurmuş ve üyeliğimi iptal etmeyeceklerini telefonda beyan etmiştir. Bugüne kadar tarafıma tek bir fatura kesilmeden kredi kartından otomatik çekim yapılarak ödeme alınmış ve hiçbir taahhüdüm olmadığı halde taahhüdünüz var diyerek süreç uzatılmaya çalışılmıştır.

Kredi kartımdan otomatik çekilmemesi için değiştirdim ve [email protected] adresine mail atarak bu sürecin sonlandırılmasını yineledim. Parayı çekemeyince 5 Mart 2024 tarihinde kurumsallıktan uzak bir şekilde WhatsApp üzerinden cihazları teslim edin diye iletişime geçtiler. Ben de alabileceklerini söylememe rağmen yine dönüş yapılmıyor ve süreç uzatılmaya çalışılıyor.

Taahhüdünüz var dedikleri 2012 deki sözleşmeyi de ek'te paylaşıyorum. Ödeme alırken iyi, ayrılırken düşman gözü ile bakan bir firma!

16 Ocak 2024 18:42
Sıla sonuçtan hiç memnun değil

Sıla
15 Kasım 2023 16:44