Anıl sonuçtan çok memnun

Papara'da İcra Kaldırma Sorunu

Papara'da İcra Kaldırma Sorunu
16 Aralık 2024 11:34

11.12.2024 tarihinde 5 icradan dosyamı kaldırdığım halde tüm bankalar icramı kaldırdı, Papara hariç. Papara yetkilileri, lütfen hesabımdaki icrayı kaldırır mısınız? Defalarca kez aradım, hâlâ bir sonuç alamadım. En kısa zamanda bu sorunu çözmenizi rica ediyorum, Papara.

16 Aralık 2024 11:38 (Şikayetten 4 dakika sonra)
17 Aralık 2024 10:50

Çok teşekkür ederim gerçekten Papara kullandığım için beni memnun ettiniz ilgi alakanız dan dolayı mutlu oldum sorunum çözüldü

Teşekkür ederim

09 Şubat 2025 13:41

Papara BSMV adı altında her gelen ücret için vergi kesiyormuş komisyon bu yeni başlamış herhalde biz Papara'yı komisyon almıyor diye kullandık herkese tavsiye ettik şimdilerde eski köye yeni adet getiriyor diğer bankaları kullanmama sebebimiz bu komisyonlardan şikayet ettiğimiz için lakin şikayet ettiğimiz ne varsa daha beteri başımıza geldi Papara sayesinde komisyon ücreti kesiyormuş bankalar sizden çok daha düşük kesiyor bizim sizi kullanmamızın bir anlamı kalmadı Papara günden güne de müşterilerinizi kaybedeceksiniz dolandırıcı sahtekar insanlara uyguladığınız yöntemleri normal ve düzgün olan müşterilerinize uygulayamazsınız kurunun yanında yaşı da yakamazsınız bu büyük bir haksızlık neyse siz kaybedeceksiniz pireyi beğenmeyen deveyi de kaybeder...

Berfin
14 Ağustos 2023 09:55

Papara Hesabımdaki Bloke Ödeme Sonrası Kaldırılmıyor, Uzun Süredir Geri Dönüş Alamıyorum!

21 Ekim 2025 13:41
papara-hesabimdaki-bloke-odeme-sonrasi-kaldirilmiyor-uzun-suredir-geri-donus-alamiyorum-1.jpg

İcra Borcu Ödememe Rağmen Papara Hesabımdaki Bloke Kaldırılmadı

Abdulhamit
29 Eylül 2025 22:01

Papara Hesabım Aniden Kapatıldı Hiçbir Bilgilendirme Yapılmadı!

11 Ağustos 2025 19:04
Papara Kategorileri