Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Papara Hesap Blokesi Ve İletişim Karmaşası

17 Aralık 2023 19:52

3-4 gündür Papara hesabım, 493 TL'yi Vakıf hesabıma gönderdiğim için bloke edildi. Müşteri hizmetlerini arıyorum; VakıfBank'a yönlendiriyorlar. Onları arıyorum, Papara'ya yönlendiriyorlar. Yine Papara'yı aradığımda başka bir yerin telefonunu veriyorlar. Orayı aradığımda ise fiziksel şubeye gitmem gerektiğini söylüyorlar. Hastane gideri için banka hesabıma para yatırdığım için sanki suç işlemişim gibi, kara para aklıyormuşum gibi muamele görüyorum. İki hesabımın açılması için gereksiz yere uğraştırılıyorum. Papara'da birçok para transferi yapılırken benim küçük meblağdaki hesabımın kapatılması kabul edilemez. Sürekli hesap kapatma işlemleriyle uğraşmak yerine, müşteri sorunlarına odaklanmalısınız. Kaç gündür e-posta göndermeme rağmen ilgilenen veya umursayan olmadı.

01 Mart 2024 17:56

Papara hesabım 1 yıldır kapalı hala açılmadı açmam için bana son işlem yaptığım banka ile görüşüp Papara'ya güvenlidir mesajı göndermesi gerektiğini söylüyorlar. Fakat bankanın bundan haberi yok veya bankanın ilgili bölümü ile görüşemiyorum bunu söylememe rağmen hiçbir şey yapamayacaklarını söylüyorlar. Bu saçmalık banka şubesine gittim defalarca farklı farklı açıkladım durumumu böyle bir şey yok diyorlar Papara müşteri hizmetleri de bunu anlamıyor. :) para transferinden kaynaklıymış aynı durumu yaşayan varsa lütfen yardım ne yapmam gerekiyor anlamıyorum kimsede yardımcı olmuyor.

17 Aralık 2023 20:00

Müşteri hizmetlerini arıyorum bana VakıfBank müşteri hizmetleri aramamı söylüyorlar onları arıyorum fiziksel VakıfBank şubesine gitmem gerektiğini belirtiyorlar benim neden sebepsizce yere hesabım kapatılıyor ve üstüne açmak için boşuna bir ton saçma işle uğraşıyorum gerçekten çok kötü bir hizmetiniz var artık hiç memnun değilim verdiğiniz hizmetten ve ilginizden, müşteri hizmetlerini arıyorum ve hiçbir şey yapamıyorum!

18 Aralık 2023 20:54 (Şikayetten 1 gün sonra)

Değerli Kullanıcımız, Talebiniz ile ilgili sizlere Papara hesabınıza kayıtlı e-posta adresiniz üzerinden detaylı olarak bilgilendirme yapılmıştır. Sorularınız için bize ulaşabilirsiniz. Yardımcı olmaktan memnuniyet duyarız. Saygılarımızla. Papara Destek Ekibi

18 Aralık 2023 21:24

Detaylı olarak bir bilgilendirme falan yapılmadı müşteri hizmetlerini arıyorum hala aynı şeyleri söyleyip duruyorlar hesabım hala kapalı!

Didem sonuçtan çok memnun

Didem
12 Şubat 2024 11:48

Papara Hesabımdaki Param 3 Gündür İade Edilmiyor, Mağduriyet Yaşıyorum

Nail
23 Mayıs 18:36

Gamze
21 Eylül 2023 20:01
Tarık sonuçtan hiç memnun değil

Tarık
08 Ekim 2024 21:08