Papara Başvurusuyla İlgili Sorun

24 Ekim 2023 18:59

İş için 04 09.2023 tarihinde bir cep numarası üzerinden Papara başvurusu onaylandı. İşi almak için hesap kontrolü için 105 TL para gönderdiler ve bana IBAN atarak tekrar parayı göndermemi istediler ve nedenini sorduğumda Sahte başvuruların önüne geçebilmek için başvuru sahibi ve IBAN numarasının teyidi alınır denildi. Ve bende yaptım. 24.10. 2023'ten itibaren adıma ve adımıza yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis, işlemlerini herhangi bir alışverişi kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu Papara elektronik anonim şirketidir. Dosya ve evrakı da kabul etmiyorum. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Benim adıma veya ailem adına varsa bir hesabın kapatılmasını talep ediyor

24 Ekim 2023 19:09 (Şikayetten 10 dakika sonra)

Yorumlar (26)

Aynur
Aynur

Merhaba eda hanım banada kariyer netten bir firma aradı iş için bir Papara hesabı açmamı söyledilere bende işlemi yaptım yani beraber şuanda endişe içindeyim bir şey olur mu diye kararsız kaldım size herhangi bir şey geldi mi Bilgi verir misiniz

Kübra
Kübra

Bende aynı sıkıntıyı yaşadım müşteri hizmetlerini arayıp hesabımı kapattırdım acaba siz sonradan başka bir sıkıntı yaşadınız mı ya da yapmam gerlen başka bir şey var mı

Zehra
Zehra

Merhaba Eda, benim adıma da Papara hesabı açmışlar hesabı kalıcı olarak kapattırdım sen sonrasında bir sıkıntı yaşadın mı? Ben suç duyurusunda bulundum

Cansu
Cansu

Banada hesap açtırdılar iş başvurusunda bulunmuştum fakat ben bu hesaba giremiyorum onlar kullanıyorlar sanırım ne yapmam gerekiyor bilmiyorum

Seda

Devamında kötü bir şey oldu mu

Ayşe
Ayşe

Merhaba bende bu sorunu yaşadım maalesef inandım ama hemen Papara hesabı kapattrdım aradım mail atmadım ama çok endişeleniyorum herhangi sorunla karsılastınz mı bilgi verir misiniz

Salim
Salim

Ben müşteri hizmetlerini aradım hesabı kapattıklarını dediler de bilgiler hala mevcut dediler tamamen kapatmak için mailden atmamı istediler sana da öyle dediler mi

Eda

Mailden attım evet benim ki tamamen kapandı

Hilal
Hilal

Merhaba birkaç gün önce benimde başıma aynı olay geldi. Olay sonrası Papara'yı aradım kalıcı olarak kapattıklarını söylediler. Sonra yeni kimlik başvurusu yaptım. Başka bir şey yapmama gerek var mı bilmiyorum. Olaydan sonra başka sorunla karşılaştınız mı?

Seda

Bende değiştireceğim kimliğimi Herhangi bir sorunla karşılaştımızmı

Yeşim

Bende mağdurum kimliğimi değişmem gerekirmi

Hayır hiçbir sorun olmadı

Seda

Merhaba süreç ne oldu hesabınızı kapattılar mı?

Firdevs
Firdevs

Merhaba bende aynı durumdayım sudeewuu hesabıma yazabilir misiniz bir şey sormak istiyorum

Radife
Radife

Merhaba bu işlemle alakalı siz daha sonrasında herhangi yasal süreç başalttınız mı veya Papara ile iletişime geçip herhangi bir işlem yaptınız mı? Benim hesabım kalıcı olarak kapandı bu süreçte herhangi bir işlem yapmasam sıkıntı olur mu acaba?

Berfin

Merhaba süreç ne oldu hesabınız kapatıldı mi

Betül

Başka bir sorunla karşılaştın mı

Volkan
Volkan

İş için. 18.10. 2024 tarihinde bir cep numarası üzerinden Papara başvurusu onaylandı. İşi almak için hesap kontrolü için 105 TL para gönderdiler ve bana IBAN atarak tekrar parayı göndermemi istediler ve nedenini sorduğumda Sahte başvuruların önüne geçebilmek için başvuru sahibi ve IBAN numarasının teyidi alınır denildi. Ve bende yaptım. 24.10. 2023'ten itibaren adıma ve adımıza yapılan hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Islak imzamın olmadığı hiçbir işlemi kabul etmiyorum. Sorumluluk bana ait değil adıma açılacak hiçbir hesabı, kredi başvurusunu, para transferlerini, kumar, alım satım, bahis, işlemlerini herhangi bir alışverişi kabul etmiyorum. Onayım yoktur. Sorumlusu Papara elektronik anonim şirketidir. Dosya ve evrakı da kabul etmiyorum. Yetkili mercilere duyurumdur. Hiçbir sorumluluk kabul etmiyorum. Benim adıma veya ailem adına varsa bir hesabın kapatılmasını talep ediyorum

Hayır

Betül

Merhaba benim adres doğum tarihi isim soy ismim var ellerinde Papara hesabı açacağız 105 TL geri gönderceksin dediler yapmadım ama korkuyorum Papara harici başka hesap falan açıldı mı adınıza bana yardım edin ne olur

Eda

Yapmazlar benimde aynıydı geçen sene falan yaptım hiçbir şey olmadı

Berfin

Merhaba ben de aynı durumdayım ne yapacağım bilmiyorum

Eda

Bu yazıyı kopyala at buraya ya da Papara mail hesabına direkt kapatıyorlar

Ali
Ali

09.01.2024 te beni aradılar ve vakıftan yardım onaylandı dediler ve Papara uygulamasından hesap açtılar şifrelerimi değiştim ve ertesi gün Papara arayıp hesabı kapattırdım ıslak imzam dışında hiçbir şeyi kabul etmiyorum ve şikayetçiyim

Yeşim

Benimde başıma bu olay geldi hesap açtırdılar ben aynı gün Papara müşteri hizmetlerini arayıp korktum kapattırdım ama benim adıma farklı hesap açıp kredi falan çekebilirlermi içim rahat değil savcılığa gittiniz mi gidilmesi gerekmidir bana yardımcı olur musunuz

Eda

Hesabı kapattırdıysan sorun yok benimkide kökten kapandı

Papara Elektronik Para Ve Ödeme

Yagmur