Cansu sonuçtan çok memnun

24 Mayıs 2023 20:32

Birisi t. C. Kimlik kartımla hesabımı onaylattırdı ama hesaba giriş yapamıyorum. Başka numara adına yaptırdılar. Benim üzerime ceza gelebilir. Müşteri temsilcisini aradım. Askıya aldılar geçici olarak. Benden bir maile bazı belgeleri atmamı istediler kapatmak için tam anlayamadım yardımcı olursanız

25 Mayıs 2023 23:05

Birisi t. C. Kimlik kartımla hesabımı onaylattırdı ama hesaba giriş yapamıyorum. Başka numara adına yaptırdılar. Benim üzerime ceza gelebilir. Müşteri temsilcisini aradım. Hesabımı kapattılar. Ama yine de yazmak istedim. Bu tarihten itibaren benim kimlik bilgilerimle ve kişisel bilgilerimle herhangi bir hesap açılırsa ve para transferi yapılırsa, Papara hesabımdan ya da bir işlem yapılırsa benim ıslak imzam ya da açık rızam olmadan herhangi bir yapılmış işlemlerden hiçbir şekilde sorumluluk ve mesuliyet ve yasal bir sorumluluk kabul etmediğimi bu sayfada belirtmek isterim.

Bu sayfadaki şikayetimle resmi olarak bilgilendirilmiş bulunuyorum.

24 Mayıs 2023 20:21

Birisi beni dolandırdı. Burs kazandığımı söyleyip bir mail adresiyle giriş yaptırıp oraya gelen kodla giriş yaptırıp T. C. Kimlik kartımla onaylattılar. Papara yı aradım geçici olarak hesabı askıya aldılar ve bazı belgeler istediler kapatmak için. Bu belgeler detaylı olarak nedir ve hangi maile göndermeliyim

Ek
24 Mayıs 2023 20:46 (Şikayetten 13 dakika sonra)
24 Mayıs 2023 21:00

İlgili belgeler nedir öğrenebilir miyim?

Erenn
Erenn

Cansu son durum ne banada aynısı oldu ne yapmalıyım

Firdevs
03 Temmuz 2024 00:02
Papara Hesabımı Onaylayamıyorum Bilgilerim Kullanılmış

Burak
20 Ekim 2023 19:37
Tanem sonuçtan çok memnun

Tanem
01 Ağustos 2024 23:36
"Yapılan bilgilendirme için ve ilginiz için çok teşekkür ederim."

Papara Kategorileri