Reyhan sonuçtan hiç memnun değil

09 Aralık 2023 14:38

10 Haziran 2023 tarihinde; e satış kanalı olan Trendyol üzerinden toplamda 7272₺ ödeyerek almış olduğum Pandora markasına ait bileklik ve charmlarım sararmış bulunmaktadır. Bileklik ve charmlar kararma değil ilginç bir şekilde sararma yapmıştır. Çok fazla kullanmadım su ile temasa geçirmemeye özen gösterdim, kimyasal ile temasa kesinlikle geçirmedim. Yine de elimden bir şey gelmeksizin mecburiyetten dolayı tekrardan e satış kanalı olan Trendyol üzerinden 9 Kasım 2023 tarihinde Pandora'ya ait Mücevher Temizleme Kitinden aldım. Temizledim ve gerçekten yeni gibi oldu tekrardan memnun olmuştum ve sarardığında temizleneceğini kabullenmiş idim. Fakat hiç kullanmadan temizlediğim günün ertesi gününde yeniden sarardığını gördüm. Kullanmamama rağmen yeniden sararması çok ilginçtir ki ayrıca ben 7272₺ ye aldığım ürünü kullanamayıp boşuna para vermiş oldum. Firma yetkililerinden ricam lütfen bu soruna bir çözüm bulmaları. Tüketici ürünün bu şekilde olmasından memnun değil doğal olarak ki bu şekilde rahatsızlığımı dile getirme hakkına da sahip. Lütfen ya zararım karşılansın ya da yeni ürün talebinde bulunuyorum.

Reyhan
Reyhan
16 Aralık 2023 11:53

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuruda bulundum, marka hala iletişime geçmedi.

Bilge sonuçtan hiç memnun değil

22 Temmuz 2023 20:23

23 Ağustos 2023 09:28

09 Haziran 2023 22:43
Çok Kısa Zamanda Pandora Mücevher Kararması
Çok Kısa Zamanda Pandora Mücevher Kararması
Eylem sonuçtan hiç memnun değil

25 Mart 2024 19:50

19 Ocak 2024 18:06