Hüseyin sonuçtan hiç memnun değil

Pamukkale Turizm Çocuk Yolcularda %30 İndirim Uygulamıyor.

19 Temmuz 2024 18:50

Merhaba,
7 Haziranda Pamukkale online sitesinden kendim eşim ve çocuklarım için bilet aldım. Ulaştırma Bakanlığı tarafından yapılan 6-12 yaş arası çocuklar için %30 bilet indirimi uygulaması yapılmadı. Bunun için firma ile görüştüğümde online da yok ya yerinde ya da telefonda yapılması gerekiyor gibisinden bir açıklama yapıldı. Onli bilet alım yerinden neden çocuk yaş gurubu sorgulaması yok. Zararımın daha doğrusu hakkım olan ücretimin iadesini istiyorum. (Bana bileti aldığım tarih değil de şimdiki tarih dikkate alınır denildi. Bunu da kabul etmemem mümkün değil.

19 Temmuz 2024 19:48

Müşteri hizmetlerinden beni aradılar. Ulaştırma bakanlığın almış olduğu kararı sadece yazahanelerden alınan biletlerde uyguluyoruz. Siz online almışsınız olmaz diyorlar. Bakanlık kararı bu şekilde acaba? Yoksa sadece konu bilet alma işimi. Daha sonrasında bu bileti iptal edelim paranızı verelim daha sonra güncel fiyattan bilet satalım ve çocuk indirimi uygulayalım gibisinden komik bir uyanıklık peşinde firma. Ben bileti yaklaşık 2 ay önce almıştım ve güncel fiyata göre nerede ise 300 TL fark var. Burada ali cengiz oyunu yapıp hakkim olan yaklasi 1100 TL tutar yerine 300 ya da 400 TL gibi bir tutar verme peşindeler. Bu ülkede yasalara uymayan bir turizm şirketini tercih etmeden önce çok çok düşünün.

24 Temmuz 2024 14:45 (Şikayetten 4 gün sonra)
30 Temmuz 2024 23:08

Halen bir geri dönüş olmadı. Tüm vatandaşlarımızın seyahat şirketi seçmeden önce bu yazdıklarıma dikkat etmelerini isterim.

15 Ağustos 2024 09:07

Ey Türk milleti sakın bu firma ile seyahat etmeyi düşünmeyin bile. Bir dost tavsiyesidir.

22 Temmuz 2024 21:43
Feramuz sonuçtan hiç memnun değil

30 Haziran 2023 21:51
Meryem sonuçtan hiç memnun değil

Çocuk İndirimi Hakkımın Reddedilmesi Nedeniyle Mağduriyet Yaşadım

04 Ağustos 2025 01:54

08 Temmuz 2024 18:17
Pamukkale Turizm Yanlış Tarihe Bilet Kesiyor
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Pamukkale Turizm'de Çocuk İndirimi Mağduriyeti Ve Kontenjan Engeli

24 Haziran 2025 22:21