Erdem sonuçtan çok memnun

22 Nisan 2024 12:09
Erdem'in Teşekkür Mesajı
“Merve hanım süreç hakkında gayet yapıcı davranarak bütün sorularımızı ve cevapladı. Sorunu çözdüğü için kendisine teşekkür ederim.”

Palgaz kıyas fahiş kıyas faturası çıkardı. 903106 sözleşme numarasına ait 9736 TL kıyas faturası çıkarmışlar. Ekleyeceğim elektrik su faturalarına bakarsanız ve 2023 2024 kullanımlarına bakarsanız çıkarılan faturanın absürt olduğunu anlarsınız. 2022 eylül ayında evde oturma başladı. Ama Palgaz dogalgaz abonesi olduğunuz haziran 2022 tarihinden itibaren kıyas fatura çıkarmış. Evde tek kişi yaşarken elektrikli ısıtıcı kullanıldı bunu eklenen elektrikli fatura geçişlerinde anlarsınız. Ayrıca dogalgaz kullanımı başladığında fatura gelmediği fark edilip başvuru yapılmıştır. İlk zamanlar nisan ayında 1 yıllık devlet desteği geldiği için 120 TL civarı tutar ondan fatura gelmiyor diye düşündüm. Ama sonraki ay arıza olabileceğini anlayıp başvuru yaptık. Sayaç değişti. Tam 12 ay sonra kıyas faturası adı altında korkunç bir bedel yansıtıldı. Hiçbir zaman buna karşılık bir fatura ortalaması olmadı. İlgili faturanın iptal edilmesini talep ediyorum. En fazla 8 resim yüklendiği için diğer faturalar yüklenemedi. Kışın en soğuk zamanda 900 TL civarı fatura ödenen zamanda 2022 haziran ve 2023 mart arası 9 aylık süreçte evde oturum olsa bile ortalama 1000 TL ve üzeri fatura nasıl bir akıl tutulmasıdır. Yazın Haziran'dan ekime kadar yaz sezonunda 1000 TL fatura mı geliyor bir eve. Bu akıldışı faturayı ödemeyi reddediyorum.

22 Nisan 2024 14:03 (Şikayetten 1 saat sonra)
26 Nisan 2024 09:17

Cansu
25 Aralık 2024 15:24
Yanlış Faturalandırma: Palgaz Doğalgaz Aboneliğimdeki Hatalı Tutar
Esme sonuçtan çok memnun

08 Mayıs 2024 21:36
"Merve hanıma çok teşekkür ederim yine her zamanki gibi yardımcı oldu 🙏🙏🙏❤️❤️❤️❤️"
PALGAZ Kullanım Dışı Fatura Yansıtılması!

Yasin
27 Mart 2024 13:19
Emircan sonuçtan hiç memnun değil

Palgaz Sayaç Arızası Fatura Fazlalığı

Emircan