27 Ağustos 2023 18:3815.589

Göztepe tütüncü mehmet efendi Caddesi'nde bulunan 2m Migros'ta taşeron olarak paket taxi'de çalışan 34 ** plakalı Moto kurye, 15.04.2023 tarihinde yaya yolundan gittiği için uyarmama karşılık bana küfür etmiştir. Beni öldürmekle tehdit etmiştir. Sonrasında da polis karakolu önünde üzerime saldırmıştır. Polis müdahalesi sonrası polisin önünde bana küfür edip motosikletine binip kaçmıştır. Aynı gün bu şahsı paket taxi'ye ve Migros'a şikayet etmeme rağmen hiçbir sonuç alamamış bulunmaktayım.

Bu yaşanan olaydan 1-2 ay sonra ben yaya olarak karşıdan karşıya geçerken, motosikleti ile kırmızı ışıkta geçip üzerime kasten sürüp beni ezmeye çalışmıştır. Sonrasında bu şikayetimi de ekleyerek tekrar şikayet etmeme rağmen yine bir sonuç alamamış bulunmaktayım. Yolda karşılaştığımız her seferinde bana, yanımda bulunan insanlara küfür edip el hareketi çekerek geçmektedir. Bugün yaya yolunda hızlı bir şekilde motosikletini üzerime sürerken yine el hareketi çekti, yine küfür etti ve sonrasında motosikleti ile ileride durup bana ve yanımdaki insanlara küfür etmeye devam etti. Sonrasında da yine motosikleti ile kaçtı.

Paket taxi'nin bu kişiyi işten çıkarmasını ve bana yaptığı küfür, el hareketi ve canıma kast etmesini ayrıntılı bir şekilde siciline işlemesini talep ediyorum. Bu konuda hiçbir şey yapılmıyor. Bu saatten sonra da yapılmazsa çok ciddi bir şekilde paket taxi'ye ve bu şahısa dava açacağımı belirtmek isterim.

Elimde bu şahsın bana yaptığı her şeye dair video ve fotoğraf var. Paket taxi'ye yapmış olduğum şikayetlerin ve bana verilen cevapların ekran görüntüleri de mevcut. Bu saatten sonra işten çıkarılıp siciline işlenmezse dava açacağım.

14 Kasım 2023 17:10

Ben olsam motordan inip önce senin sonra senden değerli dediğin köpeğinin belasına tükürür bırakırdım arkadaş yine iyi sabretmiş helal olsun

1 Kasım 2023 00:42

Sende aranıyorsun kardeş kavga için

Paket Taxi Migros Yemek Restoran Üyeliğim Hk.

2 Ekim 2023 20:0217.271

Merhabalar, Sos bar Kovada Makarna ve İtalian Döner Sos bar isimli restoranların İşletmecisiyim. Migros yemeğe restoran ...

1 Destek1 Yorum

Vigo Kuryesi İle Yaşanan Gergin Anlar

4 Şubat 2025 17:156.394

Vigo kuryeniz hakkında; geçen gün evime giderken, motosiklet sürücünüz kör noktamda kaldığından dolayı önüne doğru kırmı...

Öne ÇıkanKonular