Köksal sonuçtan hiç memnun değil

14 Temmuz 2023 22:59

İki dairemde dört tane banyonun üç tanesinde su kaçırma problemi var Fitillerin arası açık, kapıda mıknatıs kullanılmadı, alt eşikte parmak kadar açıklık var ve gelen teknikerler buradan su kaçmaz demekten öteye gitmedi. Kaç haftadır sorunu çözmüyorlar çok basit birkaç düzeltme ile sorunu çözebilecek iken dönüş yapmalarını bekliyoruz. Acil sorunun çözülmesini istiyorum. Pakduş gibi bir firmaya hiç yakışmayan bu durumu bir an önce çözün lütfen.

27 Temmuz 2023 16:19

Haftalar sonra sökün taktığınız kapıları dediğimiz için servis geldi ve zorla kapı karşısına mıknatıs taktılar olmaz diye diretmelerine rağmen taktırdık ve oldu. Utanmadan gelen arkadaşlar bu duşlarda sızdırma normal biz ayak havlusu hediye ediyoruz size etmedik mi diye yüzleri kızarmadan sordular. Görüleceği üzere firma ciddiye alıp cevap bile vermiyor. Kesinlikle bu firmadan uz. K durun yarı yolda kalırsınız. Daha önce telefonla görüştüğüm arkadaş WhatsApp mesajını okumuyor telefon ettiğimde ise açmıyor hiçbir şekilde.

25 Ağustos 2023 15:23

Pakduş firmasından hiçbir işe yaramayan malzemelerini sökmelerini istedik. Onu bile zorla söktüler, yok yoğunuz meşgulüz diye bahaneler, yahu bu da bir iş yoğunsunuz diye sizi beklemek zorunda mıyım ben müşteriyim kendileri müşteri gibi naz yapıyorlar. Velhasıl, söküm sonrası yerel bir firmaya taktırdığım duşakabin harika damla kaçırmıyor ama kaliteden önce iletişimleri o kadar mükemmel ki, keşke baştan onlarla yapsaymışız. Teşekkürler Ada Tok yapı, Pakduş ise son dönemlerdeki en büyük pişmanlığım. Bu kadar yazmama rağmen ne bir iletişim kuruldu ne de durumu düzeltmek hatalarını telafi etmek için bir adım atıldı. Zaten yazdıklarımıza cevap vermemelerinden ne kadar ciddiyetsiz bir firma olduklarını göstermekte. Hiçbir şikayete cevap vermeyecek kadar havalanmışlar. En kısa sürede batar bu kafadaki içi boş firmalar. Patronları umarım bunları okur bir şekilde çünkü bence haberi bile yoktur adamcağızın.

Pakduş Menteşeli Duşakabin Sorunu

04 Ağustos 2023 11:25
Pakduş Menteşeli Duşakabin Sorunu
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

Pakduş En İyi Diye Satılan Duşakabin Hayal Kırıklığı Ve Sürekli Sorunlarla Sonuçlandı

Bahar
26 Eylül 2025 00:53
pakdus-en-iyi-diye-satilan-dusakabin-hayal-kirikligi-ve-surekli-sorunlarla-sonuclandi-5.jpg
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Artemis Banyo Duşakabin Su Sızdırması

26 Nisan 2024 15:57
Artemis Banyo Duşakabin Su Sızdırması

Duşakabin Sorunları Ve Yetersiz Teknik Servis

Funda
16 Şubat 2025 16:01
Duşakabin Sorunları Ve Yetersiz Teknik Servis
Sevgi sonuçtan hiç memnun değil

25 Mayıs 2023 16:15