Işın sonuçtan hiç memnun değil

16 Haziran 2023 08:21

Şanlıurfa Haliliye'de bulunan Paflar Peynircilik'ten sipariş verdim. Paketi açınca; 1) iyi ve özenli paketleme yapılmadığından Meksika sosunun iki plastik kutusunun kırılmış olduğunu ve sosun paketin içine döküldüğünü, 2) Çörekotlu lavaş peynirinin çörekotlu olmadığını, korumalı olmadığını ve üzerinde küf olduğunu, 3) Halhalı zeytinin salamurada gönderilmediğini ve acımış olduğunu, 4) Siverek yaprak peynirin de salamurada veya başka bir korumada olmadığını ve geçtiğini gördüm. Firma yetkilisi m** p** WhatsApp'tan çektiğim fotoğrafları gönderdim, durumu anlattım. Telefonla arayıp binbir bahane söyledi. Aynı pakette tüm ürünleri iade edeceğimi, 792TL sipariş bedelini iade etmelerini söyledim. Kargo bedelini ödememi istedi, para iadesini yaparız dedi. Kusurlu ürün iadesi yaptığım için kargo bedelini sizin ödemeniz gerekir diye yazdım ve ürünler elinize geçince 792TL toplam sipariş bedelini kredi kartıma veya banka havalesiyle iade edeceğinizi WhatsApp'tan yazılı olarak teyit ediniz diye rica ettim. Kargo bedelini siz ödeyin diye yazdı, para iadesi yapacağını ise teyit etmedi. Firmadan iade kargo bedelini ve toplam sipariş bedelini ödeyeceklerine dair garanti istiyorum.

profile profile
Işın
Işın
21 Haziran 2023 13:31

Bu Paflar Peynircilik'ten alışveriş yaparsanız pişman olursunuz. Hijyen sıfır. Paketleme sıfır. Sorumluluk sıfır. Güven verme sıfır. Ürün kalitesi sıfır.

17 Eylül 2024 00:40

28 Temmuz 2024 10:29
Tadımaraş Tarhana Bozuk Küflenmiş Ürün Gönderiyor
Helin sonuçtan hiç memnun değil

22 Ağustos 2023 10:11

Taze Mutfak Bozuk Vegan Peynir